VIDEO Futai sălbatic într-o limuzină ONU, pe o stradă din Tel Aviv! Priviți cum face aia, înfiptă-n mătărângă!

VIDEO Futai sălbatic într-o limuzină ONU, pe o stradă din Tel Aviv! Priviți cum face aia, înfiptă-n mătărângă!

Futai sălbatic într-o limuzină ONU, pe o stradă din Tel Aviv! Priviți cum face aia, înfiptă-n mătărângă!

Un video de 18 secunde care a devenit viral a oripilat oficialii ONU și a declanșat o anchetă internă. Purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU spune că scenele sunt „respingătoare”. În imagini se vede o femeie îmbrăcată cu o rochie roșie care se urcase peste un bărbat pe bancheta din spate a unui vehicul de teren cu însemnele ONU, scrie  BBC .

Oficiali ai Organizației Națiunilor Unite spun că sunt „șocați” de filmările unui aparent act sexual într-una dintre mașinile oficiale din Israel.

În clip se vede  o femeie cu o rochie roșie  care se urcase peste un bărbat aflat pe bancheta din spate a unui vehicul 4x4 alb, cu marcaje ONU.

Videoclipul, distribuit pe scară largă pe social media, a fost filmat pe o stradă principală din Tel Aviv.

ONU a declarat că investighează incidentul și este aproape să identifice persoanele văzute în videoclip.

Reprezentanții instituției spun că cei implicați sunt cel mai probabil membri ai personalului din cadrul forțelor de menținere a păcii din Israel.

Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU António Guterres, spune că scenele sunt „respingătoare”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?