VIDEO Gâdea, criză de DEMENȚĂ în direct la Antena 3! L-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al PNL după ce acesta i-a spus adevărul în față!

VIDEO Gâdea, criză de DEMENȚĂ în direct la Antena 3! L-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al PNL după ce acesta i-a spus adevărul în față!

Gâdea, criză de DEMENȚĂ în direct la Antena 3! L-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al PNL după ce acesta i-a spus adevărul în față! A fost scandal în studioul Antena 3, joi seara, la emisiunea „Sinteza zilei". Realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-o criză de demență, l-a dat afară din studio pe Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

După mai multe schimburi de replici acide pe parcursul emisiunii, după ora 23.00 s-a dezbătut declaraţia şefei ÎCCJ despre ratificarea Convenţiei pentru Drapturile Omului. Gâdea a amintit faptul că Tarcea, actual preşedinte al Curţii Supreme, a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în mandatul Rodicăi Stănoiu. Ionel Dancă a catalogat paralela ca „o manipulare specifică Antena 3”.

Scos din minți de remarca lui Dancă, Mihai Gâdea a a cerut să-i fie tăiat microfonul. „Tăiaţi-i microfonul. Puteţi să rămâne sau puteţi pleca”, a afirmat Gâdea. Reprezentantul PNL s-a ridicat în picioare pentru a pleca din studio, reproşându-i lui Gâdea: „Distrugeţi o ţară!”.

„Tăiaţi-i microfonul! Ieşiţi afară! Vreţi să vă scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă repeta „Distrugeţi o ţară!”.

De la 1h39.00:

Anterior acestui moment de apogeu se mai petrecuse un incident, când Gâdea a strigat isteric „Gata!”, după ce Dancă vorbise despre condamnarea lui Dragnea.

De la minutul 06.33:

Iată o parte dialogul dintre Gadea si Danca:

Ionel Danca: Eu am alte preocupari, eu nu urmaresc dosare, stenograme, declaratii, nici nu ma intereseaza. Eu cred ca de doi ani de zile tara este blocata pentru ca Dragnea este un infractor si vrea sa scape.

Mihai Gadea: V-a trebuit cam mult sa ajungeti la subiectul asta.

Ionel Danca: Eu cred ca trebuie sa rupem pisica in doua, sa facem un referendum.

Mugur Ciuvica: Daca sa mearga Dragnea la puscarie sau nu?

Ionel Danca: Nu, un referendum in care sa intrebam daca infractorii din aceasta tara sa faca legile!

Mihai Gadea: Gata! Va rog eu! Daca aveti impresia ca puteti face ce vreti in studioul asta, va spun eu ca nu! Si cand o sa le spun colegilor ca ajunge cu domnul Danca, taiati microfonul! Eu va dau cuvantul.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...