VIDEO Galaţi: Bărbat imobilizat şi reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat cu o macetă un grup de tineri

VIDEO Galaţi: Bărbat imobilizat şi reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat cu o macetă un grup de tineri

Un bărbat de 35 de ani din Galaţi, aflat în stare de ebrietate, a fost imobilizat şi reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat cu o macetă un grup de tineri în scara unui bloc, informează, luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul unităţii de poliţie pe o stradă din cartierul Micro 19, după ce la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie.


Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat trei tineri care ţin blocată uşa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie şi au încercat să o oprească, blocând uşa.

Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.

Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul poliţiei, unde le-a declarat jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa.

La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare şi să discute, dar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat ameninţător şi în scurt timp a ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească.

Speriaţi, tinerii au fugit şi au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc şi a blocat uşa până la sosirea forţelor de ordine publică.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…