VIDEO Gelu Voican Voiculescu, lovit, scuipat și alungat de revoluționari după ce s-a dus, sfidător, în Piața Universității/El este judecat pentru crime împotriva umanității

VIDEO Gelu Voican Voiculescu, lovit, scuipat și alungat de revoluționari după ce s-a dus, sfidător, în Piața Universității/El este judecat pentru crime împotriva umanității

Gelu Voican Voiculescu, lovit, scuipat și alungat de revoluționari după ce s-a dus, sfidător, în Piața Universității/El este judecat pentru crime împotriva umanității.

Încă de când l-au văzut, oamenii prezenți la troiță l-au admonestat, scuipat și îmbrâncit pe Gelu Voican Voiculescu. Ba mai mult, acesta a fost lovit cu o cârjă în cap.

 Reamintim faptul că Gelu Voican Voiculescu este trimis în judecată de procurorii Parchetului General și este acuzat de crime împotriva umanității în ”Dosarul Revoluției”.

Gelu Voican Voiculescu a participat activ la evenimentele din timpul Revoluției din decembrie 1989. El a participat ca delegat al Frontului Salvării Naționale, alături de gen. Victor Atanasie Stănculescu și de prof. Virgil Măgureanu, la procesul intentat lui Nicolae Ceaușescu din 25 decembrie 1989 și la execuția liderului comunist. Tot el s-a ocupat și de înhumarea soților Ceaușescu.

După Revoluția din decembrie 1989, el a deținut funcția de viceprim-ministru în primul guvern provizoriu și responsabil cu controlul serviciilor secrete (28 decembrie 1989 - 28 iunie 1990).




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”