VIDEO Gest emoționant al personalului medical de la Spitalul „Victor Babeș” din București pentru colegii lor de la Secția Pneumologie: „Bravo vouă, eroilor!”

VIDEO Gest emoționant al personalului medical de la Spitalul „Victor Babeș” din București pentru colegii lor de la Secția Pneumologie: „Bravo vouă, eroilor!”

Personalul medical de la Spitalul ”Victor Babeș” din București a relizat un clip emoționant în care își exprimă susținerea și aprecierea pentru colegii lor de la Secția Pneumologie.

”Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!!”, a scris pe Facebook Diana Matei, asistentă medicală la ”Victor Babeș”, cea care a distribuit clipul.

Potrivit Administrației Spitalelor, un număr de 25 de angajaţi ai Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ”Dr.Victor Babeş” sunt pozitivi pentru SARS-CoV-2.

„În aceste zile, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ‘Dr.Victor Babeş’ din Bucureşti, unitate medicală de primă linie în lupta pentru combaterea pandemiei, continuă testarea personalului medical care s-a ocupat, în ultimele 3 săptămâni, de îngrijirea pacienţilor COVID-19. Din prima serie de 200 de angajaţi testaţi, în total 25 de persoane sunt pozitive pentru SARS-CoV-2, toate cazurile fiind raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare. Este vorba despre 2 medici primari, 3 medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere”, a precizat vineri sursa citată.

Toţi cei 25 de angajaţi sunt asimptomatici şi au fost imediat internaţi şi izolaţi în cadrul spitalului. În acest moment, se derulează procesul de testare pentru restul de 200 de angajaţi implicaţi direct în îngrijirea pacienţilor COVID-19.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro