VIDEO Ghiță, înregistrarea nr. 8/A început s-o „SAPE” pe Kovesi!

VIDEO Ghiță, înregistrarea nr. 8/A început s-o „SAPE” pe Kovesi!

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi si generalul SRI Florian Coldea sunt "amandoi de fapt ofiteri ai unui serviciu secret strain", serviciu dintr-o tara partenera Romaniei, sustine Sebastian Ghita intr-o noua inregistrare difuzata luni seara de Romania TV. Aceasta a opta inregistrare difuzata de postul de televiziune controlat de fostul deputat este doar audio, iar vocea lui Ghita este ragusita, spre deosebire de precedentele sapte episoade, toate inregistrate video.

"Puterea lui Coldea asupra colegilor si asupra celorlalte institutii vine din relatia sa de exlusivitate cu Kovesi. Amandoi sunt de fapt ofiteri ai unui serviciu secret strain. Un serviciu secret al unei tari partenere Romaniei, dar totusi ai unui serviciu secret strain", afirma Ghita.

Fostul deputat mai sustine ca, in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi, atat Parchetul General, cat si comisia de specialitate din Ministerul Educatiei care a verificat lucrarea "au mintit".

"Sunt convins ca deja multe din dezvaluirile facute despre Coldea si Kovesi au putut fi verificate de dvs. Ati vazut toti documente, facturi, imagini, dar nu pe toate. Sunt convins insa ca atat Coldea cat si Kovesi incearca sa minta si sa musamalizeze totul", spune Ghita la inceputul inregistrarii.

"In cazul palgiatului dnei Kovesi, Parchetul General a spus ca nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru ca n-au gasit firma. Pentru ca firma este in insolventa si Parchetul n-a reusit sa recupereze niste documente. Eu cred ca a mintit. Iata factura din 27 iulie 2012. Impreuna cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj pentru a o acoperi pe Kovesi.

Ati vazut toti cum acea comisie a Ministerului a pacalit legea si a mintit, a incercat sa demonstreze ca Kovesi a plagiat doar putin si in partile esentiale, dar in realitate au verificat doar 100 de pagini din 400 si nu au folosit un software deloc. Nu este in regula ca o institutie sa minta", a spus Ghita.

Sebastian Ghita promite si alte episoade cu dezvaluiri, in care "am sa va spun motivul adevarat pentru care aceasta doamna Kovesi este tinuta in functie. Ce lucruri a facut pana acum in aceasta tara si ce se mai doreste de la dansa in continuare".

Ghita a mai sustinut ca Florian Coldea a mai fost vizat de o ancheta in cadrul Serviciului de Informatii si ca ar fi prezentat la SRI "facturi false pentru vacante".

"A fost chemat la o alta comisie interna a SRI. M-a rugat sa il ajut cu facturile pentru vacanta. A mai fost audiat dl Coldea. Sigur ca eu l-am mai ajutat cu banii pentru vacante, iar multe dintre documente erau la mine. Am rugat un coleg sa ma ajute cu facturi si chitante de la o agentie de turism. Si el se duce acum la SRI cu documente false".



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”