VIDEO Gigi Becali, dovada vie că poți fi idiot și de Crăciun! „Odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666!”

VIDEO Gigi Becali, dovada vie că poți fi idiot și de Crăciun! „Odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666!”

Gigi Becali, dovada vie că poți fi idiot și de Crăciun! „Odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666!”

România TV a difuzat un interviu cu Gigi Becali în seara de Crăciun, după ce au intrat în țară primele 10.000 de doze din vaccinul anti-COVID. Așa cum era de așteptat, omul de afaceri a făcut paradă de teorii ale conspirației, fără a fi întrerupt de realizatoarea interviului.

„A fost creat virusul. Nu știu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș șți că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat! Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mâna sau la ceafă. Zice că trebuie să știe ce-ai avut, ce vaccin ți-a făcut… Eu, decât să-mi faci vaccinul, mai bine îmi tai capul! Uite, taie-mi capul, dar vaccin nu fac!”, a spus Becali.

 „De pandemia asta nu mai scăpăm niciodată. N-ați văzut la americani? Cu 2-3 dolari te poți vindeca, dar nu vor ei! Ei vor… a-ha-ha… miliarde!”, a mai spus Becali.

Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febra. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtăm masca. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te aștepta Hristos”, a adăugat Becali.

Mai bine zic „Taie-mi capul”...

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a mai declarat Gigi Becali la România TV.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!