VIDEO Grindeanu a stat la bârfe cu reporterii pe scările de la Palatul Victoria.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca nu i s-a cerut in mod direct demisia de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, insa altii i-au cerut acest lucru in mod direct, potrivit news.ro. Totodata, premierul a afirmat ca nu va demisiona si ca se asteapta la "o executie publica".

De la minutul 2.40:

In cadrul discutiilor, premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca unii ministrii se simt "jenati" de situatia actuala si ca se asteapta ca unii dintre membrii Executivului sa demisioneze daca li se cere acest lucru, dar ca va gasi "imediat inlocuitori pentru acestia".

Totodata, premierul a afirmat ca nu a vazut pana acum evaluarea pe care conducerea PSD a facut-o in ceea ce priveste membrii Guvernului si subliniat ca "Guvernul nu este al CEX, ci al Romaniei".

El a sustinut ca nu isi doreste ca PSD sa plece de la guvernare si ca va avea o pozitie publica dupa terminarea sedintei Comitetului Eexcutiv al PSD de miercuri dupa-amiaza.

Grindeanu spune ca nu va demisiona, sustinand ca "ideea CEx este de a arata ca masurile din programul de guvernare nu au fost luate".

Premierul s-a aratat optimist in discutia cu jurnalistii.

Liderii PSD se reunesc miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing