VIDEO Grindeanu a stat la bârfe cu reporterii pe scările de la Palatul Victoria.

VIDEO Grindeanu a stat la bârfe cu reporterii pe scările de la Palatul Victoria.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca nu i s-a cerut in mod direct demisia de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, insa altii i-au cerut acest lucru in mod direct, potrivit news.ro. Totodata, premierul a afirmat ca nu va demisiona si ca se asteapta la "o executie publica".

De la minutul 2.40:

In cadrul discutiilor, premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca unii ministrii se simt "jenati" de situatia actuala si ca se asteapta ca unii dintre membrii Executivului sa demisioneze daca li se cere acest lucru, dar ca va gasi "imediat inlocuitori pentru acestia".

Totodata, premierul a afirmat ca nu a vazut pana acum evaluarea pe care conducerea PSD a facut-o in ceea ce priveste membrii Guvernului si subliniat ca "Guvernul nu este al CEX, ci al Romaniei".

El a sustinut ca nu isi doreste ca PSD sa plece de la guvernare si ca va avea o pozitie publica dupa terminarea sedintei Comitetului Eexcutiv al PSD de miercuri dupa-amiaza.

Grindeanu spune ca nu va demisiona, sustinand ca "ideea CEx este de a arata ca masurile din programul de guvernare nu au fost luate".

Premierul s-a aratat optimist in discutia cu jurnalistii.

Liderii PSD se reunesc miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...