VIDEO halucinant! Ascultați-o pe Fiola! Declarații pentru care ar trebui internată de urgență! Băi, imbecila dracului, ce dracu tragi pe nas?

VIDEO halucinant! Ascultați-o pe Fiola! Declarații pentru care ar trebui internată de urgență! Băi, imbecila dracului, ce dracu tragi pe nas?

Ascultați-o pe Fiola! Declarații pentru care ar trebui internată de urgență! Băi, imbecila dracului, ce dracu tragi pe nas? Olguța Vasilescu a susținut miercuri după-amiază, după scandalul revocării din funcție a lui Liviu Dragnea și Florin Iordache de la șefia Camerei Deputaților, că un deputat PNL i-a spus lui Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu pentru a se așeza vicepreședintele Camerei din partea PNL. Același deputat liberal i-ar fi înmânat telefonul ca să vorbească cu președintele Klaus Iohannis, a mai spus Vasilescu.

 

Olguța Vasilescu a mai acuzat o „coordonare” între Opoziție și DNA, susținând că al doilea vicepreședinte PSD de la Camera Deputaților, Ileana Mihălcescu, a fost chemată de procurorii anticorupție la audieri în timpul ședinței de plen din Parlament. Ea a mai spus că deputatul PNL care i-a înmânat telefonul lui Florin Iordache este Nicolae Neagu.

„A fost o încercare de forță de a da jos președintele Camerei Deputaților, știm că urmează un an electoral, știm că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală, dar ce mi se pare mai îngrijorător sunt cele două subiecte: s-a cerut revocarea a doi vicepreședinți din partea PSD. Ne întrebam de ce pentru al treila nu s-a cerut, este vorba despre doamna Carmen Mihalcea... Mihălcescu, am văzut astăzi faptul că la 9:30, din plen, a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între aceste forțe”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

„Și cred că nu cunoașteți un amănunt foarte important, că domnului președintre de ședință, domnului Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL ca să se ridice de pe scaun, pentru că și-a făcut treaba și să i-l dea la telefon pe președintele Iohannis. Asta s-a întâmplată în ședință. Nu au vorbit, domnul Iordache a refuzat să vorbească la telefon. Domnul Neagu, vă rog să-l întrebați pe el”, a mai spus ea, precizând că nu poate fi vorba despre o glumă.

„Sunt două lucruri care s-au întâmplat astăzi și care arată că sunt și alte forțe în afara Parlamentului care au acționat la ce s-a întâmplat în Cameră”, a mai spus deputatul PSD.

„Te rog frumos să te ridici de la prezidiu astfel încât să poată să se așeze celălalt vicepreședinte din partea PNL”, asta i-ar fi spus Nicolae Neagu lui Florin Iordache, potrivit acesteia.

Vasilescu a mai spus că momentul nu apare pe înregistrat oficial pe stenogramă, deoarece „au fost aduse niște boxe de către cei din Opoziție”. „De la domnul Iordache știu”, a mai dezvăluit ea, întrebată de unde știe de acel posibil apel al lui Klaus Iohannis.

Deputatul PNL Nicolae Neagu infirmă că i l-ar fi dat la telefon pe şeful statului lui Florin Iordache

Deputatul PNL Nicolae Neagu a negat miercuri că i l-ar fi dat la telefon pe Klaus Iohannis vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, aşa cum a susţinut deputatul social-democrat Lia Olguţa Vasilescu.

Neagu a precizat că doar „l-a rugat, i-a făcut o sugestie” lui Florin Iordache să se ridice de pe scaun, ca să părăsească şedinţa, şi a acuzat o strategie a PSD menită "să agite lucrurile" pe tema revocării lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache de la conducerea Camerei Deputaţilor.

„Nu am discutat cu preşedintele Klaus Iohannis de la o întâlnire pe care am avut-o cu dânsul cred că în urmă cu vreo trei săptămâni. (...) Alte discuţii cu dl preşedinte nu am avut nici în fapt, nici pe telefon. Nu am telefonul domniei sale, nu am discutat cu domnia sa, nu am fost sunat de domnia sa, de absolut nimeni de la Palatul Cotroceni. Dacă cineva speculează că ar fi fost o discuţie cu dl preşedinte Iohannis este eventual o temere a unora, dar acest lucru nu s-a produs. Este adevărat că, la un moment dat, m-am îndreptat spre preşedintele de şedinţă, dl Iordache, şi i-am sugerat că ceea ce ar trebui să facă din punctul domniei sale de vedere a făcut, că între timp s-a constatat o altă majoritate, care a votat ceva - şi anume demisia sa şi a domnului preşedinte Dragnea şi că ar trebui ca în acel moment să îşi încheie misiunea. (...) Şi, pentru că ne ştim de ani de zile, i-am spus: 'dacă ţi-e un pic greu, te invit la o cafea"”, a declarat Neagu, la Parlament.

El susţine că de pe telefonul său „ar fi fost exclus” ca cineva să discute cu Florin Iordache şi a adăugat că el nu vorbeşte niciodată la telefon cu şeful statului.

„Se poate verifica. Am un număr de telefon care se află pe site (al Camerei Deputaţilor - n.r.), este public. Oricând se poate vedea dacă am vorbit sau nu am vorbit (cu Iohannis - n.r.). Nu am nicio chestiune de ascuns. Nu doar că nu vorbeam cu dl preşedinte, nu vorbeam cu nimeni la telefon. (...) Fiind deputat de Sibiu, s-ar putea să fi fost şi acest motiv: 'hai să mai băgăm ceva în această temă”. Totul este o strategie la care s-au gândit pentru a inflama în continuare pe această temă", a afirmat Neagu.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA