VIDEO HALUCINANT! Priviți și ascultați ce MINCIUNI spune în America ăla care a venit să-l consilieze pe Dragnea!

VIDEO HALUCINANT! Priviți și ascultați ce MINCIUNI spune în America ăla care a venit să-l consilieze pe Dragnea!

Halucinant! Priviți și ascultați ce minciuni spune în America ăla care a venit recent să-l consilieze pe Dragnea! Se numește Roger Stone. Și a fost/este consultantul lui Trump... Important! Să nu credeți că ăla cu care vorbește este nimeni pe pământ! Nu, a contribuit din plin la victoria lui Trump! În campanie, Trump i-a acordat un amplu interviu! Da, este un fel RTV+Antena 3 online! Dar ăsta este mic copil pe lângă Sinclair. Cea mai mare rețea de stații locale din SUA! Care au cea mai mare audiență totală din SUA! Noi credem că din rețeta ălora se inspiră Antena 3 și RTV! 

„George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. (…) Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (ONG-urile cu acest nume inființate de Soros) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare”, a susținut Stone.

„Președintele României (n.red-Klaus Iohannis) a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate, De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (n.red-procurorul general al SUA) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine”, a mai precizat consultantul lui Donald Trump.

Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic.

„Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele alese democratic de aici, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România, Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros.Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații”, a susținut Stone...

De la Watergate la TelDrumgate: Cine este strategul american în războiul lui Liviu Dragnea cu toată lumea. Sursa:  Cursdeguvernare.ro

Din media române, publicul a aflat zilele trecute că ”un om de afaceri PSD” a adus în România un ”consultant politic american”.

Apoi, în week-end-ul trecut au apărut succesiv câteva declarații ale lui Liviu Dragnea: ”Președintele și instituțiile nu au primit oferta mea de pace. Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slăbiciune a noastră, a mea și a PSD, drept pentru care s-a încheiat această perioadă de pace.” și ”Nu știu ce are Soros cu mine, dar are ceva”.

Declarațiile liderului PSD se bazează, însă, pe ceva: pe disponibilitatea consultatului său american de-a ”detona” cu seninătate, în spațiul public, câteva ”adevăruri” garantate prin simplul fapt că e american.

Cine e personajul și cât de comerciale sunt adevărurile sale, prezentăm mai jos :

***

Interviul publicat marți de Adevărul și un comentariu, publicat tot marți, de HotNews lămuresc identitatea consultantului: Roger Stone.

Un veteran al consultanței politice, care a colaborat la campaniile a 4 președinți americani. Ultimul: Donald Trump

Specializat în campanii negative, Roger Stone nu este consultantul politic pe care oricine și-l poate permite. Dar asta nu pare o problemă nici pentru Liviu Dragnea, nici pentru PSD.

Cine este Roger Stone. Cel mai tânăr anchetat în Watergate

Roger înțelege democrația în mod diferit față de majoritatea politicienilor. Democrația este procesul prin care atragi majoritatea– Tucker Carlson, Fox News

Consultantul politic Roger Stone este una dintre cele mai controversate personaje din Washington. Subiect al unui documentar realizat după victoria lui Donald Trump (Get me Roger Stone, Netflix– n. red), Roger Stone are o filosofie politică cinică, între convingerile sale figurând expresiile:

- Mai bine să ai reputație proastă decât să nu ai deloc o reputație

- Ataca, atacă, atacă. Nu te apăra niciodată

- Credeți că alegătorul face diferența între divertisment și politică? Politica este showbiz-ul oamenilor urâți

Și-a început ”ucenicia” încă din școală, potrivit propriilor declarații sprijinind candidatura lui John F Kennedy în defavoarea lui Richard Nixon. Aportul său a constat în lansarea zvonului, în orașul în care locuia, că Nixon a propus ca elevii să meargă la școală și duminica.

”Pentru prima dată am înțeles valoarea dezinformării”, declară Roger Stone în documentarul realizat de Netflix.

El spune că a participat la Convenția Partidului Republican din 1964, când avea 12 ani, acela fiind momentul în care a realizat ce vrea de la viață: să facă politică.

Ulterior avea să devină fascinat nu de familia Kennedy, ci de Richard Nixon.

A lucrat în campaniea pentru realegerea lui Richard Nixon din 1972, reușind inclusiv performanța de a fi cea mai tânără persoană (19 ani) audiată în scandalul Watergate ca beneficiar al fondurilor ”murdare” manipulate de republicani.

Numele lui Roger Stone apare pe lista celor care au umblat cu bani negri în campania de realegere a lui Nixon. Lista a fost afișată în comisia senatorială de anchetă

După scandalul Watergate, a devenit omul de legătură dintre stafful de campanie a lui Ronald Reagan și Richard Nixon, personaj politic care generează o nouă regulă a lui Roger Stone: ”Cineva nu este terminat când e învins. E terminat doar când renunță”.

În 1978, odată cu înființarea Comitetelor Politice de Acțiune (PAC), responsabile cu strângerea de fonduri în beneficiul politicienilor, se alătură NCPAC din Virginia. Aici, afirmă Roger Stone, ”am fost pionierii folosirii în exces a campaniei negative în scopul câștigării alegerilor- nu mai făcuse nimeni asta”.

Stone a fost unul dintre inventatorii sistemului politic actual american, în care comitetele de tipul PAC finanțau alegerea unor politicieni, apoi influențau deciziile acestora.

Stone este chemat în 1980 să lucreze pentru campania lui Ronald Reagan, ca director politic regional pentru 3 state din Nord, acolo unde a pus pe picioare strategia de atragere a voturilor catolicilor și a voturilor muncitorilor.

Chiar în mijlocul campaniei electorale, alături de 2 prieteni, fondează firma de lobby Black, Manafort&Stone.

Începe afacerile în primele zile ale administrației Reagan, la a cărui alegere a contribuit.

”Am spus: o să scot o căruță de bani din asta, o spun fără părere de rău. Eram cei mai buni, eram cea mai puternică firmă de lobby din Washington. Am făcut lucruri pe care nimeni nu le mai făcuse”, rememorează perioada Roger Stone.

În lista clienților, Mobutu Sese Seko, Ferdinand Marcos, partidul UNITA din Angola. ”Unii văd un luptător pentru libertate, alții văd un terorist”, este argumentul sub care Stone a acceptat acești clienți.

Donald Trump avea 39 de ani când l-a cunoscut pe Roger Stone. În 1981 este angajat de Trump pentru a-i face lobby pentru facilitarea construirii unor cazinouri.

Consultantul politic a încercat ani de zile să îl convingă pe miliardar să candideze la președinția SUA. L-a antrenat pe Trump pentru asta chiar din 1987.

Dar a reușit abia în 2014 să îl convingă să se arunce cu adevărat în luptă.

Iar când a început campania electorală nu a rămas într-un birou, a coborât în stradă pentru a face posibilă alegerea lui Trump. Bineînțeles, făcând ce știa mai bine: imagine negativă pentru familia Clinton.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro