VIDEO halucinant! Teodorovici, atac josnic la președinte! A refuzat să răspundă dacă mai sunt bani de pensii și salarii! Frate, cu ce-l șantajează Dragnea pe ăsta?

Teodorovici, atac josnic la președinte! A refuzat să răspundă dacă mai sunt bani de pensii și salarii! Frate, cu ce-l șantajează Dragnea pe ăsta?

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, îi cere socoteală preşedintelui Klaus Iohannis după declaraţiile acestuia privind existenţa banilor pentru pensii şi salarii. „Aşteptăm din partea preşedintelui un răspuns privind modul în care se poziţionează, care este punctul său de vedere faţă de ce se întâmplă în justiţiei. Până nu primim răspuns la această întrebare nu putem discuta despre altceva”, a spus Eugen Teodorovici.

„Am văzut declaraţiile preşedintelui din ultimele zile, am căutat foarte mult în Constituţie care sunt atribuţiile preşedintelui, dacă sunt corelate cu politica fiscală, de întreabă dacă avem sau nu bani pentru pensii şi salarii. Nu am găsit.

Înţeleg că în baza articolului 80 are în principal urmatoarea obligaţie, să asigure buna funcţionare a autorităţilor publice. Mia important să aşteptăm din partea preşedintelui un răspuns la o întrebare foarte simplă privind modul în care se poziţioneaaă, care este punctul său de vedere faţă de ce se întâmpă în justiţie. Atât timp cât în România avem oameni care au stat în închisoare nejustificat înseană că trebuiesă schimbăm mecanisme şi concepte. Văd doar atacuri nejustificate pe zona de politică guvernamentală. PSD-ALDE au demonstrat că lucrurile la nivel de guvern se întâmplă.

Până nu primim sau primesc răspuns la întrebarea privind modul în care se poziţionează faţă de ce se întâmplă în justiţie nu putem discuta despre altceva. Pensii, salarii reprezintă atributul Guvernului”, a spus ministrul Teodorovici.

Şi Viorica Dăncilă a dat miercuri replica la afirmațiile făcute ieri de președintele Klaus Iohannis, premierul afirmând că Guvernul are bani de salarii și pensii. 

„În mod sigur există salarii... pentru pensii și salarii. Domnul ministru Eugen Teodorovici a confirmat acest lucru, nu există nicio problemă și chiar aș vrea să nu creăm îngrijorări în rândul pensionarilor sau în rândul salariaților. Sunt bani de salarii și pensii”, a mai spus premierul.

„Pentru mine e important să duc la bun sfârșit programul de guvernare și voi face acest lucru”, a subliniat ea.

"Până și cei de la PSD se contrazic între ei: ba se suspendă (pilonul II), ba nu, ba există un proiect, ba nu. O harababură totală. Lumea își pune întrebarea: de ce s-a creat această incertitudine din partea PSD? Ce urmăresc? Oare nu s-au înțeles între ei? Greu de crezut.

Cred că Guvernul și PSD trebuie să răspundă clar și documentat la 2 întrebări: 
1. Ce aveți de gând cu pilonul II de pensii? Clar, răspicat, cu argumente.
2. Mai aveți bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului?", a declarat ieri preşedintele.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

4 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

5 Refuzata, cu ceas de 20 de mii de euro! Spune drept, nebunatico, ai pus și tu botul la borcanul cu miere?

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul