VIDEO HIMARS în acțiune. Un depozit de muniții al rușilor, făcut praf și pulbere de rachetele GMRLS

VIDEO HIMARS în acțiune. Un depozit de muniții al rușilor, făcut praf și pulbere de rachetele GMRLS

Temutul sistem de artilerie HIMARS a mai făcut o victimă printre zecile de depozite de muniții rusești din Harkov.

Imaginile video încărcate în ultimele zile arată pagubele provocate de HIMARS ucrainene unui depozit de muniții rusești din Kupyansk, Harkov. Videoclipul, încărcat inițial duminică, arată depozitul de muniții complet distrus și dezbrăcat până la structura de bază.

Clădirea nu are pereți sau acoperiș, iar metalul deformat poate fi văzut împrăștiat în jurul clădirii.

"Kupyansk. Înainte de sosirea rachetelor GMRLS. Aici era un depozit de muniții", se arată în postarea originală de pe Telegram care a distribuit videoclipul în limba ucraineană.

Imagine

Postarea include, de asemenea, imagini cu vehicule militare rusești distruse și proiectile de rachete la sol, precum și cu artileria rusă avariată depozitată pe terenul depozitului.

Imagine

Difuzarea imaginii a venit înaintea unui anunț al Direcției principale de informații a Ministerului ucrainean al Apărării potrivit căruia orașul Kupyansk-Vuzlovyi a fost eliberat de forțele ucrainene.

O declarație emisă pe Telegram la 27 septembrie a confirmat că orașul a fost "eliberat de unitatea specială KRAKEN a Rusiei".

Imagine


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...