VIDEO „Hoțule, te cheamă Mazăre la Jilava. La pușcărie!” Primarul PSD al Constanței, pus pe fugă de protestatari!

VIDEO „Hoțule, te cheamă Mazăre la Jilava. La pușcărie!” Primarul PSD al Constanței, pus pe fugă de protestatari!

 „Hoțule, te cheamă Mazăre la Jilava. La pușcărie!” Primarul PSD al Constanței, pus pe fugă de protestatari! Primarul PSD al Constantei, Decebal Fagadau, a fost nevoit sa plece grabit din Piata Ovidiu, de la festivitatile de Ziua Constantei, dupa ce mai multi protestatari au inceput sa scandeze „Hotii, hotii!” in preajma sa.

Fagadau se pregatea sa acorde un interviu echipei de presa a trupelor americane de la Baza aeriana din Mihail Kogalniceanu cand a avut surpriza sa auda puternic in preajma sa „Hotii, hotii”. Mai multi protestatari au venit in jurul sau, reprosandu-i ca a „distrus Constanta”.

 Fagadau si-a intrerupt interviul si a plecat grabit, injurandu-i pe protestatari.

„Hotule, te cheama Mazare la Jilava. La puscarie! Sa te vedem la Poarta Alba, cu prietenul tau Mazare! Mincinosilor, hotilor!“, au strigat protestatarii in urma sa.

„Le-am spus americanilor ca a facut toalete de 50.000 de euro bucata. I-am reprosat faptul ca a distrus Constanta. L-am intrebat ale cui sunt afacerile cu banci care le tot schimba in oras (de pe Stefan cel Mare si parcul Casei de Cultura care sunt ca niste catafalcuri, nu au speteze, nu te poti rezema si odihni). I-am spus ca daca nu se pricepe la administratie, sa sune un primar si sa spuna ca nu il duce capul si sa intrebe cum se acceseaza fonduri europene. Asta l-a enervat cel mai tare. L-am intrebat cum ii merge dosarul de la DNA. Imi facea semne ca am minte putina. Cam atat am avut timp. El ii dadea intruna ca nu inteleg si sa ma duc la munca. Lucrez de 37 de ani si inca mai am pana la pensie. Ma bucur ca i-am stricat interviul cu americanii“, a explicat apoi constanteanul Nicolae Badea, unul dintre protestatari.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie