VIDEO Iată DOVADA că s-au DAT BANI pentru SPARGEREA PROTESTULUI! Cine se află în spate?

VIDEO Iată DOVADA că s-au DAT BANI pentru SPARGEREA PROTESTULUI! Cine se află în spate?

Iată dovada filmată că pentru declanșarea violențelor și spargerea protestului de miercuri seara s-au dat bani și a existat o premeditare! Un tânăr a fost imobilizat de protestatari având asupra sa o sacoşă plină de cocktailuri Molotov. Bărbatul le-a spus celor care l-au imobilizat că „un prieten i-a dat 50 de lei ca să vină cu ele în Piaţa Victoriei”.

Carmen Negoita, fosta sotie a patronului FC Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, a scris pe contul sau de Facebook ca "Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"

Postarea integrala

Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!