VIDEO Imagini de colecție/După vestele antiglonț, ucrainenii au testat și căștile de protecție ale rușilor

VIDEO Imagini de colecție/După vestele antiglonț, ucrainenii au testat și căștile de protecție ale rușilor

După ce în urmă cu câteva zile militarii ucraineni au făcut „disecția” unor veste antiglonț rusești, aflând că în ele sunt puse niște bucăți de oțel ruginite care nu pot opri prea multe proiectile, acum soldații ucraineni au luat la pumni o cască de protecție rusească, pentru a vedea cât de rezistent este „kevlarul” din ele.

Militar ucrainean, ia la pumni o casca de protectie ruseascaFoto: Captura video

Într-un video apărut pe rețelele de socializare, un grup de militari ucraineni într-un tranșeu undeva pe front pun la „încercare” o cască rusească de tipul 6B47 care, teoretic, ar trebui să fie construite din kevlar, un material foarte rezistent la impact și șocuri și care e greu deformabil.

Cu toate acestea, unul din militarii ucraineni ia la pumni casca rusească și, după câteva lovituri, arată cât de mult s-a deformat echipamentul care ar trebui să protejeze militarii ruși pe front.

După, soldatul ia la pumni casca prin interior, reușind să o „îndrepte”, ca mai apoi, în timp ce colegii săi se amuzau, să lovească echipamentul de protecție direct cu capul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…