VIDEO Imagini de film pe o autostradă

VIDEO Imagini de film pe o autostradă

Un automobil Tesla care se deplasa recent pe o autostradă din California a surprins unul dintre cele mai șocante accidente rutiere filmate vreodată, care pare desprins dintr-un film.

Un automobil Kia Soul a fost aruncat în aer de roata care a sărit de la un pickup Chevy Silverado pe care îl depășea pe o autostradă. După ce a aterizat, mașina a mai fost lovită o dată de aceeași roată care a provocat accidentul, scrie thedrive.com .

Cu toate că Soul nu este chiar un vehicul ușor, având o greutate de aproape 1,3 tone, este impresionant cât de sus a fost aruncată în aer mașina Kia după impactul cu roata.

Pasagerii ambelor automobile au supraviețuit. Șoferul mașinii Kia a reușit să iasă din mașină pe propriile picioare, potrivit proprietarului mașinii Tesla care a filmat incidentul.

Mașina de la care a sărit roata era modificată. Roțile ieșeau mult în exterior, iar garda la sol era înălțată. Este posibil ca accidentul să fi fost cauzat chiar de aceste modificări.

Potrivit unui studiu realizat în 2019, citat de Motor1, probabilitatea ca șoferii care conduc mașini modificate să fie implicați în accidente rutiere este mai mare cu 27% decât în cazul celor care conduc automobile normale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...