VIDEO Imagini de un dramatism atroce din gara atacată cu rachete de ruși/Cel puțin 30 de oameni au murit, 100 sunt răniți

VIDEO Imagini de un dramatism atroce din gara atacată cu rachete de ruși/Cel puțin 30 de oameni au murit, 100 sunt răniți

Două rachete rusești au lovit o gară din Kramatorsk, în estul Ucrainei, ucigând 30 de oameni și rănind alți aproximativ 100, a anunțat vineri compania feroviară de stat din Ucraina, potrivit Reuters.

Victime in KramatorskFoto: Captura Twitter
  • UPDATE 11:51 Pe rețelele de socializare au început să apară fotografii și clipuri video cu efectele cumplite ale atacului rusesc. (ATENȚIE, linkurile duc către imagini cu impact emoțional).

Stația este folosită pentru evacuarea civililor din zonele bombardate de forțele rusești. Potrivit guvernatorului regiunii, în stația de tren erau câteva mii de oameni.

"Rashiștii" ("fasciștii ruși") știau foarte bine unde țintesc și ce vor: să semene panică și frică, doreau să ucidă cât mai mulți civili", a spus Pavlo Kyrylenko, guvernatorul regiunii Donețk.

Compania feroviară din Ucraina anunță că peste 30 de persoane au fost ucise și alte peste 100 au fost rănite în urma unui atac cu rachete rusești asupra gării din Kramatorsk, relatează BBC .

Sursa foto: Captură foto / Google Maps

Trei trenuri care transportau persoane evacuate au fost blocate joi în aceeași regiune din Ucraina, după un atac aerian asupra liniei, potrivit șefului Căilor Ferate ucrainene.

Autoritățile locale din unele zone au îndemnat civilii să părăsească zona cât timp este încă posibil și relativ sigur să facă acest lucru.

Oficialii ucraineni spun că forțele rusești s-au regrupat pentru o nouă ofensivă și că Moscova intenționează să acapareze cât mai mult teritoriu posibil în partea de est a Ucrainei, cunoscută sub numele de Donbas, la granița cu Rusia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale