VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Accidentul a avut loc între localitățile Bujoreni și Prunaru, potrivit ISU Teleorman.

UPDATE 10:15 Patru persoane, printre care şi doi minori, au fost rănite în accident, iar un autobuz şi un autotren au ars, incendiul fiind lichidat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. „În eveniment au fost 18 persoane implicate, bilanţul victimelor fiind următorul: un minor de 16 ani, cu politraumatisme, preluat de elicopterul SMURD; minor de 15 ani, cu TCC, preluat de o ambulanţă SMURD; un adult de 60 ani, cu traumatism abdominal, preluat de o ambulanţă SMURD; un adult, cu traumatism la membrul inferior stâng, preluat de o ambulanţă SMURD", precizează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pe Facebook.

Accident TeleormanFoto: ISU Teleorman

În cele două autocare ar fi fost peste 60 de persoane. Două elicoptere SMURD au plecat din București spre locul accidentului.

  • UPDATE 09:07 Ce spune Centrul Infotrafic: „Din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz și un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfășurare intervenția de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.”

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD”, a transmis sursa citată.


descărcare (60).jpeg


descărcare (61).jpeg


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile