VIDEO Imagini greu de privit cu niște brute care scot patru bieți pui de urs din bârlog și-i aruncă în zăpadă

VIDEO Imagini greu de privit cu niște brute care scot patru bieți pui de urs din bârlog și-i aruncă în zăpadă

O asociație pentru protecția animalelor a publicat imagini cu mai multe persoane care scot brutal din bârlog patru pui de urs, pe care îi aruncă în zăpadă. Filmarea ar fi fost făcută într-o exploatare forestieră din județul Neamț.

În imagini se vede cum patru bărbați scot puii din bârlog și îi ridică brutal pentru a le identifica sexul, în timp ce se amuză.




"Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic sau măcar să aibă reacții de oameni normali , ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs", spun reprezentanții asociației.

Potrivit acestora, cel care a filmat lucrează pe taf în Neamț, iar filmarea este făcută în acest județ. Reprezentanții asociației mai spun că vor pune la dispoziția autorităților toate datele pe care le au.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale