VIDEO Imagini halucinante, cu Dragnea pus cu spatele la zid de 3 deputați UDMR! A ajuns, la propriu, SCLAVUL lor!

VIDEO Imagini halucinante, cu Dragnea pus cu spatele la zid de 3 deputați UDMR! A ajuns, la propriu, SCLAVUL lor!

 Imagini halucinante, cu Dragnea pus cu spatele la zid de 3 deputați UDMR! A ajuns, la propriu, SCLAVUL lor! Imagini cum n-ați mai văzut. Liviu Dragnea pus cu spatele la perete, la propriu. În jurul lui, UDMR-iști. Doi dintre ei chiar pun mâna pe perete, așa cum fac băieții de cartier, pentru că victima să nu care cumva să scape. Un gest de forță evident. Liderul PSD este în poziție de inferioritate. Pare o reglare de conturi, relatează  Digi24 .

De la minutul 01.48:

 

 Dar este o negociere. UDMR-iștii se vând greu, iar Liviu Dragnea are disperată nevoie de ei pentru că și-a pierdut majoritatea la Camera. Nu poate să treacă nici măcar bugetul. Cel mai probabil, îl arde tare că el însuși poate să-și piardă poziția de șef.

De altfel, discutarea și votarea bugetului se mută la anul. Până atunci, PSD încearcă o majoritate de adunătură. Situația este atât de albastră, încât nici măcar nu se mai salvează aparențele.

Negocierea nu tocmai lejeră s-a purtat în văzul tuturor. Sus, pe piedestal, în spatele prezidiului de la Camera. Liviu Dragnea a zâmbit mânzeşte.

UDMR-iștii l-au blocat. Liviu Dragnea a încercat să pună mâna pe unul dintre ei pentru detensionare. Fără succes. UDMR-iștii au strâns rândurile, s-au apropiat de liderul PSD, l-au presat. Până la urmă a cedat. În zilele următoare vom află dacă le-a dat ce-au cerut.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa