VIDEO Imagini halucinante la o școală din Vaslui: Copiii fug de la cursuri de teamă să nu fie vaccinați împotriva coronavirusului

VIDEO Imagini halucinante la o școală din Vaslui: Copiii fug de la cursuri de teamă să nu fie vaccinați împotriva coronavirusului

Panicã si haos la scoala din Murgeni, județul Vaslui, acolo unde mai multi elevi si pãrinti au rãspândit zvonul cã în unitatea de învãtãmânt copiii sunt vaccinati si testati pentru COVID. Totul a pornit dupã ce un elev a chiulit de la scoalã si a fost surprins de pãrinti. Pentru a scãpa basma curatã, copilul le-a spus acestora cã în scoalã se fac teste COVID, dar si vaccinuri, scrie  Vremea Nouă .

Revoltati, pãrintii au început sã tipe în gura mare si într-o clipã s-a creat un haos general: elevii au pãrãsit sãlile de clasã si mai multi pãrinti s-au adunat la scoalã pentru a-si lua copiii. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook si s-a încheiat abia în momentul în care la fata locului a fost chematã Politia.

Reprezentantii Directiei de Sãnãtate Publicã (DSP) Vaslui, dar si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au negat cu vehementã cã la scoala din Murgeni ar fi avut loc vreo actiune medicalã.



Speriati de faptul cã vaccinul le-ar putea face rãu copiilor, pãrintii au transmis live întregul incident si i-au îndemnat pe internauti sã distribuie mai departe filmuletul. În imagini se vede cum copiii si pãrintii sunt agitati si fug spre iesire:

„Uitati, în direct, a fãcut anti-COVID fãrã sã stie familia copilului. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati ce este aici, lume. Au speriat copiii! La scoalã speriati copiii! Animalelor! Uitati ce se întâmplã la scoala orasului Murgeni. Au terorizat sãracii copii la scoalã, le-a fãcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnã, au fugit plângând acasã. Cum puteti sã spuneti ? Sute de copii au fugit din clasã. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati cum fug pãrintii copiilor când au auzit. Suntem sãlbatici cã am venit sã ne salvãm copiii? Pãi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fãrã sã stiu? Le-a fãcut vaccin la copii fãrã sã fie anuntati pãrintii. Cum puteti sã faceti vaccin la copii, doamnã, ce inimã aveti? Doamnã, dumneavoastrã nu sunteti om”, strigã speriat si, totodatã, revoltat unul dintre pãrintii elevilor de la scoala din Murgeni.

Contactati telefonic, reprezentantii DSP si ISJ au declarat cã totul a fost o neîntelegere provocatã de un elev care a chiulit de la scoalã si a vrut sã iasã basma curatã în fata pãrintilor, potrivit Vremea Nouă.
 




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria