VIDEO Imagini horror pe Litoral!/Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii și polițiștii convocați de urgență

VIDEO Imagini horror pe Litoral!/Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii și polițiștii convocați de urgență

Salvatorii au găsit joi, 11 august, o persoană înecată în capătul digului de la Costinești, zona Obelisc.

Două persoane au dispărut în largul mării căutate, marţi seară, 9 august, la Costineşti, însă nu se știe deocamdată dacă este vorba despre unul dintre tinerii dispăruți în mare în urmă cu două zile.

Conform ISU Dobrogea joi, începând cu ora 09:00 au reînceput căutarile celor două persoane posibil dispărute in mare, zona Obelisc, în Costinești.

În zonă a intervenit SMURD B Tuzla, elicopterul SMURD și ambarcațiunea Maia de la ARSVOM.

Mulți dintre cei prezenți pe plaja din Costinești s-au adunat în jurul salvamarilor la aflarea veștii și a fost necesară intervenția forțelor de ordine pentru a fi îndepărtați din zona în care urma să fie scos cadavrul din apă.

Marți seară, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină la Costinești unde ar fi fost văzute două persoane în larg.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?