VIDEO Imagini impresionante cu Simona Halep și românii din Canada. Trebuie văzut momentul când semnează sute de autografe cu zâmbetul pe buze

VIDEO Imagini impresionante cu Simona Halep și românii din Canada. Trebuie văzut momentul când semnează sute de autografe cu zâmbetul pe buze

Imagini impresionante cu Simona Halep și românii din Canada: „Parcă s-ar juca în România!”. Trebuie văzut momentul când semnează sute de autografe cu zâmbetul pe buzeCanadienii au fost uluiţi de ataşamentul suporterilor faţă de Simona Halep. Simona Halep va încerca să-şi apere titlul Rogers Cup, câştigat anul trecut în Canada, şi are un sprijin puternic de la românii stabiliți în Canada.

Fanii ei de peste Ocean au venit într-un număr impresionant la primul meci al Simonei, câştigat contra Magdalenei Rybarikova. Suporterii, în marea lor majoritate stabiliţi acolo, au încurajat-o pe Halep şi au fluturat steaguri tricolore în tribune. Reporterul Ontario Tennis Magazine, Mike McIntyre, a mărturisit într-o postare pe contul său de Twitter că a avut impresia pe tot parcursul meciului că se află în România! Totul datorită comunităţii de români din Toronto!

La finalul partidei, Simona le-a mulţumit spectatorilor: "Am multi suporteri, Îmi place să joc în Canada. Sunt si canadieni care m-au sustinut, e o plăcere să joc aici şi le mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină".





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”