VIDEO Imagini incredibile din Iran! Un avion cu 135 de pasageri a ajuns pe autostradă!

VIDEO Imagini incredibile din Iran! Un avion cu 135 de pasageri a ajuns pe autostradă!

Un zbor comercial, pe ruta Teheran – Mahshahr, a aterizat pe pista aeroportului, însă pasagerii aflaţi la bord s-au dat jos din avion...pe autostrada din apropiere!

Asta deoarece, în momentul aterizării, roţile avionului au cedat, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta a ieşit de pe pistă şi a ajuns tocmai pe autostradă! Din fericire, nimeni n-a fost rănit.

După ce pasagerii au fost evacuaţi, unul dintre ei a povestit groaznica experienţă pe care a trăit-o. „Când ne pregăteam de aterizare, i-am spus pasagerului de lângă mine că avionul n-are condiţiile necesare pentru o aterizare normală. Exact atunci, avionul s-a izbit de pistă, a pus o frână înfiorătoare şi a ieşit din incinta aeroportului. După câteva minute, ne-am trezit în mijlocul autostrăzii, iar uşile s-au deschis. Imediat, cei din echipaj ne-au ajutat să ieşim, fiindcă exista riscul unei explozii, în condiţiile în care avionul pierdea combustibil. Norocul nostru a fost că, în momentul în care am intrat pe autostradă cu avionul, nu trecea nicio maşină pe acolo“, a povestit un pasager.

O femeie care, de asemenea, s-a aflat la bordul avionului şi-a împărtăşit experienţa într-o postare pe Twitter: „Pot să spun că doar norocul ne-a salvat şi nu ne-am lovit de ceva. Cât a durat totul, am ţipat întruna. Cei din echipaj făceau tot posibilul pentru a ne calma“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...