VIDEO Imagini ireale! Un raton s-a îmbătat la un târg de Crăciun din Germania!

VIDEO Imagini ireale! Un raton s-a îmbătat la un târg de Crăciun din Germania!

Un raton a băut prea mult vin fiert la un târg de Crăciun din centrul Germaniei, sâmbătă, amuzându-i pe privitori, în timp ce animalul se clătina pe străzi, înainte să adoarmă, într-un final, pe treptele unei clădiri.

Ratonul era „în mod exident intoxicat cu alcool”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul Erfurt, potrivit Deutsche Welle. „Însă nu a fost testat cu alcooltestul”, a adăugat el. Se pare că ratonul a băut vin fiert din mai multe pahare lăsate în urmă de cei prezenţi la târg, potrivit publicaţiei Bild.

O filmare cu animalul îl arată clătinându-se, jucându-se cu pantofii unei femei şi apoi odihnindu-se în faţa unei clădiri. Primele informaţii legate de evenimentul amuzant au sugerat că pompierii l-au dus pe raton la un adăpost pentru animale, însă se pare că simpaticul patruped a fost predat unui vânător local, care l-a împuşcat.

„Din păcate, povestea ratonului beat nu a avut un final fericit. El a ajuns la vânătorul oraşului, care l-a împuşcat mortal“, a anunţat cotidianul german Bild.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria