VIDEO Imagini ireale! Un raton s-a îmbătat la un târg de Crăciun din Germania!

VIDEO Imagini ireale! Un raton s-a îmbătat la un târg de Crăciun din Germania!

Un raton a băut prea mult vin fiert la un târg de Crăciun din centrul Germaniei, sâmbătă, amuzându-i pe privitori, în timp ce animalul se clătina pe străzi, înainte să adoarmă, într-un final, pe treptele unei clădiri.

Ratonul era „în mod exident intoxicat cu alcool”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul Erfurt, potrivit Deutsche Welle. „Însă nu a fost testat cu alcooltestul”, a adăugat el. Se pare că ratonul a băut vin fiert din mai multe pahare lăsate în urmă de cei prezenţi la târg, potrivit publicaţiei Bild.

O filmare cu animalul îl arată clătinându-se, jucându-se cu pantofii unei femei şi apoi odihnindu-se în faţa unei clădiri. Primele informaţii legate de evenimentul amuzant au sugerat că pompierii l-au dus pe raton la un adăpost pentru animale, însă se pare că simpaticul patruped a fost predat unui vânător local, care l-a împuşcat.

„Din păcate, povestea ratonului beat nu a avut un final fericit. El a ajuns la vânătorul oraşului, care l-a împuşcat mortal“, a anunţat cotidianul german Bild.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani