VIDEO Imagini noi cu Gabriela Cristea, în pauza de publicitate a emisiunii în care s-a spus că a fost „obosită”

VIDEO Imagini noi cu Gabriela Cristea, în pauza de publicitate a emisiunii în care s-a spus că a fost „obosită”

Contul de Instagram Viperele Vesele a postat un nou videoclip în care Gabriela Cristea, aflată în pauză publicitară, încearcă să se încalțe în pantofi, însă cu greu reușește să se țină pe picioare. Mai mult, cel care a filmat-o și care a postat-o așa pe rețelele de socializare este chiar colegul său, psihologul Eduard Puiu, care a discutat cu moderatoarea TV despre gelozia dintre frați pe timpul pauzei de publicitate. Numai că atitudinea Gabrielei Cristea i-a pus din nou pe gânduri pe oameni.

După ce Viperele Vesele au postat clipul video urcat, prima dată, de Eduard Puiu în social media, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Nu ai cum să acoperi starea de matoleală, imaginile vorbesc de la sine ??‍♀️ / Nuuu cred, ? așa s-a prezentat la emisiune? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ / A postat-o și domnul Puiu fix să o vadă mai bine lumea ? / Se vede cu ochiul liber că este „amețită" ? / De-aia nu înțelegem nimic din ce vorbește, e puțin distrată ??”, au fost doar câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina Viperelor Vesele, cele care întotdeauna vin cu informații de culise din cadrul tuturor trusturilor de televiziune, informații care sunt, rând pe rând, confirmate.

La rândul lor, Viperele Vesele, pentru a-și susține afirmațiile făcute, publică un clip video în care Gabriela Cristea apare destul de dezechilibrată, clip postat de Eduard Puiu, în primă fază.Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat

5 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat