VIDEO Imagini publicate de ucraineni cu atacul cu drone marine asupra navei rusești de spionaj din Marea Neagră

VIDEO Imagini publicate de ucraineni cu atacul cu drone marine asupra navei rusești de spionaj din Marea Neagră

Forțele ucrainene au publicat imagini cu atacul kamikaze cu drone marine asupra unei navei rusești de recunoaştere „Ivan Hurs” în zona economică exclusivă a Turciei.

Atacul cu drone marine asupra unei nave rusestiFoto: Colaj foto

Oficialii ruși au denunțat atacul ucrainean și au susținut că au reușit să distrugă cele trei ambarcațiuni rapide fără pilot, dar imaginile publicate acum de ucraineni arată că cel puțin una dintre drone s-a apropiat până lângă corpul navei.

Într-un clip video publicat de Anton Gerashchenko, consilierul ministrului ucrainean de interne, acesta susține că din cele trei drone una pare să-și atingă ținta.

De cealaltă parte, Ministerul rus al Apărării de la Moscova spune că a fost vorba de „o tentativă nereuşită de a ataca cu trei ambarcaţiuni rapide fără pilot” și că nava „Ivan Hurs” „continuă să îşi îndeplinească misiunile stabilite”, dar nu precizează dacă ar fi existat vreo avarie.

Pe canalele media rusești au fost publicate imagini din timpul unui astfel de atac cu drone marine și cum o astfel de ambarcațiune este lovită cu foc de pe nava rusească și explodează în larg.

Nu e clar dacă filmările sunt din același moment sau dacă au existat mai multe atacuri în momente diferite din ultima zi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…