VIDEO Imagini șocante cu idioți agitați după ce o scriitoare a fost agresată ca „posesoare de ambulanță care fură copii”!

VIDEO Imagini șocante cu idioți agitați după ce o scriitoare a fost agresată ca „posesoare de ambulanță care fură copii”!

Imagini șocante cu idioți agitați după ce o scriitoare a fost agresată ca „posesoare de ambulanță care fură copii”! Psihoza ambulanței care fură copii. O scriitoare care se afla într-o mașină tip ambulanță, în turul „Salvați literatura”, a fost agresată în zona Gării de Nord. 

Scriitoarea Doina Popescu-Brăila a fost agresată, miercuri noaptea, de către un grup de persoane în zona Gării de Nord din Capitală, în timp ce se afla într-o maşină tip ambulanţă cu care călătorea prin ţară pentru a realiza un circuit intitulat ''Salvaţi literatura'', potrivit Agerpres.

Atacatorii au presupus că este vorba de aşa-zisa ambulanţă care fură copii. "La data de 4 iulie, în jurul orei 23,30, o femeie a sesizat prin apel 112 faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, pe o stradă din sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Secţiei 3, iar din primele verificări s-a stabilit că femeia, care dormea într-o autospecială inscripţionată cu însemne specifice ambulanţei, staţionată în faţa unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovită de cinci bărbaţi. Poliţiştii i-au identificat pe aceştia şi i-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale de specialitate în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat să fie dusă la spital. Cu privire la vehiculul folosit de victimă, s-a stabilit că este unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală, spun poliţiştii.

Potrivit unor surse din poliţie, scriitoarea cumpărase maşina în scop profesional, pentru a face un circuit prin ţară sub denumirea "Salvaţi literatura", pe maşină fiind inscripţionate aceste detalii. Aceleaşi surse au mai menţionat că nu există o "Ambulanţă neagră" care ar fura copii.

În mai multe transmisii live pe Facebook, făcute azi noapte, se poate observa cum câteva sute de persoane s-au strâns în fața secție 3 de Poliție, oamenii susținând făcând apel ca lumea să iasă în stradă ca să nu se mușamalizeze cazul, după ce a fost prinsă persoana care folosea ambulanța să fure copii.

Contul de Facebook a fost șters acum câteva minute...

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, şi tragerea vinovaţilor la răspundere penală. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti de la ordine publică, cât şi forţele speciale de intervenţie, pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?