VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

Mașini ale Departamentului de Poliție din New York (NYPD) au fost surprinse intrând în protestatarii aflați în spatele unei baricade, aruncându-i pe unii în aer, relatează Insider.

Imaginile tulburătoare arată un grup de protestatari înconjurând o mașină a NYPD și aruncând cu ceea ce par a fi sticle de apă și gunoi în timp ce un alt grup încearcă să oprească deplasarea mașinii cu o baricadă.

O a doua mașină a poliției poate fi văzută alăturându-i-se primei înainte ca ambele să înceapă să intre încet în mulțime ca apoi să accelereze brusc, aruncând o parte din protestatari în aer și dispersându-i pe ceilalți. Țipetele celor loviți pot fi auzite peste sunetele sirenelor de poliție.

Este neclar dacă vreunul din demonstranți a fost rănit iar NYPD nu a dat curs solicitării Insider de a comenta incidentul.Videoclipurile au început să circule rapid pe platformele social media provocând indignare.

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a descris incidentul ca fiind „tulburător” în cadrul unui interviu acordat NY1, adăugând însă că protestatarii au înconjurat mașina și sugerând că ei sunt de vină pentru ce s-a întâmplat.

Duminica este a 5-a zi de proteste în Statele Unite după moartea lui George Floyd, un afro-american din Minneapolis care a decedat după ce un polițist a stat cu genunchiul pe gâtul său pentru aproape 9 minute.

Confruntări între demonstranți și poliție au erupt și în orașul New York, protestatarii incendiind mașini de poliție și vandalizând alte autovehicule.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile