VIDEO Imagini spectaculoase cu Autostrada Moldovei, unde Umbrărescu a început „să bage cărbuni”...

VIDEO Imagini spectaculoase cu Autostrada Moldovei, unde Umbrărescu a început „să bage cărbuni”...

Noi imagini filmate din dronă arată stadiul lucrărilor la Autostrada Moldovei (A7). Videoclipurile se referă la o secțiune dintre Bacău și Pașcani și, respectiv, la turbionul prin care se conectează A7 cu Autostrada Unirii (A8).

Imaginile sunt publicate de unul dintre membrii Asociației Moldova Vrea Autostradă. Imaginile de la intersecția viitoarelor autostrăzi au fost filmate miercuri dimineață, conform informațiilor furnizate de deținătorul canalului de YouTube.

Conform organizației, lucrările avansează, iar utilajele "au un nivel relativ bun de productivitate, care înseamnă în teren un grad de realizare mai mare decât stadiul fizic de 7.8% raportat oficial"

Cealaltă filmare arată organizarea de șantier de la nodul Săbăoani, unde A7 se va intersecta cu DN2.

Lotul 2 al Autostrăzii Bacău-Pașcani are o lungime de 19 kilometri, iar lucrările sunt executate de o asociere din care face parte inclusiv SPEDITION UMB SRL, una dintre cele mai mari firme de construcții autohtone, controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Conform datelor din contract, lucrările pentru acest segment ar trebui să fie gata în luna noiembrie a anului următor. Valoarea contractului este de aproape 1,3 miliarde de lei fără TVA


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă