VIDEO Imagini spectaculoase cu Autostrada Moldovei, unde Umbrărescu a început „să bage cărbuni”...

VIDEO Imagini spectaculoase cu Autostrada Moldovei, unde Umbrărescu a început „să bage cărbuni”...

Noi imagini filmate din dronă arată stadiul lucrărilor la Autostrada Moldovei (A7). Videoclipurile se referă la o secțiune dintre Bacău și Pașcani și, respectiv, la turbionul prin care se conectează A7 cu Autostrada Unirii (A8).

Imaginile sunt publicate de unul dintre membrii Asociației Moldova Vrea Autostradă. Imaginile de la intersecția viitoarelor autostrăzi au fost filmate miercuri dimineață, conform informațiilor furnizate de deținătorul canalului de YouTube.

Conform organizației, lucrările avansează, iar utilajele "au un nivel relativ bun de productivitate, care înseamnă în teren un grad de realizare mai mare decât stadiul fizic de 7.8% raportat oficial"

Cealaltă filmare arată organizarea de șantier de la nodul Săbăoani, unde A7 se va intersecta cu DN2.

Lotul 2 al Autostrăzii Bacău-Pașcani are o lungime de 19 kilometri, iar lucrările sunt executate de o asociere din care face parte inclusiv SPEDITION UMB SRL, una dintre cele mai mari firme de construcții autohtone, controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Conform datelor din contract, lucrările pentru acest segment ar trebui să fie gata în luna noiembrie a anului următor. Valoarea contractului este de aproape 1,3 miliarde de lei fără TVA


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...