VIDEO Imbecilul de C.Ștefănescu se laudă ca va cere revocarea ministrului Justiției!

VIDEO Imbecilul de C.Ștefănescu se laudă ca va cere revocarea ministrului Justiției!

Imbecilul Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, se laudă că va propune revocarea lui Tudorel Toader din funcția de ministru deoarece acesta „a tăcut permanent” în ultima vreme.

„La CExN-ul de la finalul săptămânii, cu siguranță voi propune revocarea lui Tudorel Toader. Este prea de tot ce se întâmplă. Avem un ministru care nu intervine deloc”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„Tudorel Toader a tăcut permanent în aceste momente. Am o mare nedumerire față de tăcerea lui de aur cu care ne-a obișnuit”, a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

Liderii PSD se reunesc, luni, în Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusă sub urmărire penală în dosarul „Insula Belina” - şi al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, în cazul căreia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de urmărire penală. Tot luni, ar urma să ajungă la Parlament sesizarea procurorilor în cazul Rovanei Plumb.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”