VIDEO În satul natal al Patriarhului Daniel prezența la vot este deja de 82%. La Gratia, comuna unde s-a născut Dragnea, prezența e sub media pe țară

VIDEO În satul natal al Patriarhului Daniel prezența la vot este deja de 82%. La Gratia, comuna unde s-a născut Dragnea, prezența e sub media pe țară

În satul natal al Patriarhului Daniel prezența la vot este deja de 82%. La Gratia, comuna unde s-a născut Dragnea, prezența e sub media pe țară.

În satul natal al Patriarhului Daniel, Dobrești - care ține de comuna Bara din Timiș - prezența la vot a fost, până duminică la ora 10.00, de 81,81%, potrivit datelor centralizate până acum de Biroul Electoral Central.

Astfel, la secția organizată în Dobrești, au votat la referendumul pentru familie 13 de alegători înscriși pe lista permanentă și 14 pe lista suplimentară, în condițiile în care pe lista permanentă sunt 33 de persoane.

La nivelul întregii comune, prezența la urne este de 50% (129 de votanți, pe listele permanente sunt 258 de oameni).

În comuna natală a lui Liviu Dragnea, Gratia, prezența la vot este de 6,32%, sub media de 7,24% înregistrată pe țară la prima raportare BEC de duminică. Astfel, din cei 2.117 alegători înscriși pe listele permanente, au votat doar 109, plus 25 pe lista suplimentară.

Cum s-a votat în comuna Patriarhului...

 Oamenii primarului PSD din comuna Bara, locul de baștină al Patriarhului Daniel, au încercat să aducă oamenii la vot cu forța și ameninâandu-i în fața sectiei de votare că, în cazul în care nu se prezintă la vot nu vor mai avea fântână și implicit nici apă!

- Ia buletinul si vino la vot!
- La ce vot?
- Aici se voteaza!
- Ce se voteaza?
- Daca vrei sa fi ortodoxa sau alt partid...
- Nu vin!
- Facem acum, facem fantana altfel nu va facem!! Vino cu buletinul, vino ca da drumul la apa acum! A primit bani si ii da drumu'...
- .... De aia nu...
- Vino pentru mine! Te rog eu!
- Nu vad sa ma iscalesc...!
- Nu trebuie sa iscalesti.. ca pui degetul!
- Vino cu buletinul....ea a fost! A fost! Ea a votat!
- A fost?
- Da! Vino cu buletinul!


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”