VIDEO Încă un interviu cu un TREPANAT PSD! Păcat de părul lui alb...

VIDEO Încă un interviu cu un TREPANAT PSD! Păcat de părul lui alb...

„Uimitoarele” teorii ale deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa: agenturi străine, dezintegrarea României şi dreptate cu mitraliera în mână. Nicolae Bacalbaşa se recomandă drept un politician pe care „nu poţi să-l strângi de coaie”. Dar, cu scuzele de rigoare pentru limbaj, acest om cu părul alb gândește fix ca o pulă! Și face afirmaţii „dure” în faţa jurnaliştilor Adevărul . Nicolae Bacalbaşa spune că ar fi tras şi el în opozanţii politici dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit.

De la înălţimea funcţiei de parlamentar, deputatul PSD adună informaţii din surse pe care refuză să le divulge şi construieşte, cu ajutorul lor, diverse teorii conspiraţioniste despre evenimentele majore din ultima perioadă. Adevărul le-a adunat pe toate în clipul video de mai jos.

Deputatul Nicolae Bacalbaşa: "Când au venit ţărăniştii la putere în '96, dacă se împărţeau arme puneam mâna pe mitralieră":

Pe Nicolae Bacalbaşa îl ştiţi, chiar dacă numele lui s-ar putea să nu vă spună nimic. Au fost ani la rând în care, de câte ori se întâmpla un incident neobişnuit la Galaţi, pe ecranele televizoarelor apărea un medic cu mustaţă albă şi cu părul vâlvoi, care în loc să comunice starea celor răniţi, începea să spună bancuri pe seama lor. Dacă nişte nemernici agresau sexual o bătrână de 80 de ani, medicul îşi începea comunicarea spunând: „doi violatorii au vrut să demonstreze că femeia rămâne femeie la orice vârstă“. Când doi fraţi se omorau în bătaie în timp ce tăiau o capră, Bacalbaşa se concentra asupra „procesului de belire a unei capre“.

Acesta este Nicolae Bacalbaşa! Aţi văzut că îl ştiţi? După cum o admite chiar el, aceste scene de stand-up comedy făcute pe holurile Spitalului de Urgenţă Galaţi i-au adus un oarecare capital de popularitate.

L-a valorificat intrând în politică: între 2012 şi 2016 a fost preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, iar din decembrie anul trecut a devenit parlamentar, ales pe listele PSD. În Casa Poporului, Nicolae Bacalbaşa nu se mai ţine de glume, dar nici cu lucruri serioase n-am putea spune că se ocupă. De la înălţimea funcţiei de parlamentar, deputatul PSD adună informaţii din surse pe care refuză să le divulge şi construieşte, cu ajutorul lor, diverse teorii conspiraţioniste despre evenimentele majore din ultima perioadă. Le-am adunat pe toate în clipul video de mai jos. Deputatul Nicolae Bacalbaşa: "Când au venit ţărăniştii la putere în '96, dacă se împărţeau arme puneam mâna pe mitralieră"


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!