VIDEO Incendiu de proporții la Moscova! Un nor imens de fum negru acoperă centrul capitalei ruse, în apropierea unei clădiri a FSB

VIDEO Incendiu de proporții la Moscova! Un nor imens de fum negru acoperă centrul capitalei ruse, în apropierea unei clădiri a FSB

Un mare incendiu a izbucnit în districtul Oceakovo-Matviivske din Moscova, duminică, 7 mai. Ziarul „Evening Moscow” scrie despre acest subiect cu referire la o sursă din serviciile de urgență.

Potrivit serviciilor, un fum gros negru s-a extins in zona.

Incendiul a început prin aprinderea unor materiale de construcție. Suprafața incendiului este de aproximativ 150 de metri pătrați.

Serviciul de presă al Ministerului pentru Situații de Urgență al Rusiei a informat media despre un incendiu de la un șantier deschis din vestul Moscovei pe o suprafață de 40 de metri pătrați. Ulterior, serviciile de urgență au precizat că incendiul s-a extins pe o suprafață de 500 de metri pătrați.

Publicația rusă Shot notează că resturile de construcții — hidroizolații și izolații — au luat foc. Mai mulți muncitori au rămas blocați pe acoperiș.

Agenții imobiliari ruși au descris districtul Oceakovo-Matviivske ca fiind un loc preferat de studenți. În apropiere se află Academia FSB (serviciul rus de securitate), lângă noile clădiri.

Incendiu devastator la Moscova. Un nor imens de fum negru acoperă centrul capitalei ruse, în apropierea unei clădiri a FSB VIDEO


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani

5 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu