VIDEO Incident în Piața Victoriei! Tudor Chirilă, legitimat de un jandarm care „duhnește a alcool” pentru că protesta împotriva infractorilor PSD

VIDEO Incident în Piața Victoriei! Tudor Chirilă, legitimat de un jandarm care „duhnește a alcool” pentru că protesta împotriva infractorilor PSD

 Incident în Piața Victoriei! Tudor Chirilă, legitimat de un jandarm care „duhnește a alcool” pentru că protesta împotriva infractorilor PSD. Tudor Chirila, alaturi de o mana de protestatari, s-a aflat luni seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de intentiile PSD de a adopta o ordonanta de amnistie si gratiere. Desi se aflau pe trotuar, protestatarii au fost legitimati de un echipaj de jandarmi pentru a fi intimidati. Unul dintre jandarmi se afla in stare de ebrietate.

Chirila se afla alaturi de fondatoarele organizatiei „Daruieste Viata”, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, si de alti cativa protestatari, cand a fost abordat de o pereche de jandarmi care i-a cerut sa se legitimeze. „Am dreptul de a legitima orice persoana. Dvs. nu aveti o autorizatie sa…“, a spus jandarmul.

Protestatarii au sesizat ca jandarmul miroase a alcool. „Am o intrebare. Dvs. ati consumat bauturi alcoolice acum?“, a intrebat Chirila. Jandarmul a refuzat sa raspunda. „Impreuna cu mai multi cetateni suntem legitimati de un domn care pare ca a consumat bauturi alcoolice“, a spus Chirila, in timp ce transmitea in direct pe Facebook.

In momentul in care protestatarii au spus ca suna la 112, jandarmul a trecut grabit strada. „Eram cu bannerul si a venit un jandarm, mirosea a alcool, ne-a legitimat si cand l-am depistat ca miroase a alcool, a traversat ilegal si s-a dus in treaba lui. Era impreuna cu o domnisoara care ii tinea partea“, a mai spus Chirila.

„Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e in exercitiul functiunii. La 112 operatorul nu considera o urgenta faptul ca un jandarm beat legitimeaza oameni pasnici pe un trotuar. Oare e o urgenta daca jandarmul baut devine agresiv?“, a adaugat Chirila.

Unul dintre protestatari l-a urmarit insa pe jandarm, intrebandu-l daca a consumat bauturi alcoolice. Acesta a reactionat agresiv.

Vezi video de la minutul 15.00:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi