VIDEO Incident pe Aeroportul Băneasa cu un avion din SUA care transporta spre Washington soldați americani

VIDEO Incident pe Aeroportul Băneasa cu un avion din SUA care transporta spre Washington soldați americani

Un Boeing 767-300ER al companiei Omni Air a rămas pe pista aeroportului din Băneasa după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii după aterizare, relatează  BoardingPass.ro.

Un avion Boeing 767 care aparține companiei Omni Air a rămas pe pista Aeroportului Băneasa, după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii la aterizare, relatează  boardingpass.ro .

La bordul avionului care venea din Kabul, Afganistan, se aflau 84 de oameni, printre care și militari americani, care au fost debarcați în siguranță pe tobogane. 

Avionul, înmatriculat N423AX, a aterizat la ora 14:55 pe Aeroportul Băneasa după un zbor de 5 ore și jumătate de la Kabul, Afghanistan.

După realimentare, aeronava urma să decoleze spre Washington DC, în Statele Unite.

 „Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, potrivit Mediafax.

Jurnalistul Vitalie Cojocari a publicat pe pagina sa momentul în care avionul Boeing 767 aterizează pe Aeroportul Băneasa:

Știre în curs de actualizare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”