VIDEO Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD?

VIDEO Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD?

Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD? Dragnea a fost protejat marți seară de niște tineri voinici, cu priviri fixe, tunși scurt, îmbrăcați în negru și foarte tăcuți. Au fost și ei protejați de jandarmi, relatează  Digi24 .

În toată învălmăşeala creată la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aceştia pot fi observaţi în spatele cordonului format de jandarmi - semn că au un statut special faţă de susţinători şi contestatari - dar şi în apropierea maşinii care l-a adus pe Liviu Dragnea la DNA.

După ce președintele PSD a fost informat de procurorii că i-a fost pusă toată averea sub sechestru, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea a părăsit sediul direcției anticorupție. A fost înâmpinat la ieșire de multe aplauze, pe de o parte, și huiduieli, pe de altă parte. Bărbații în negru păreau să apere mașina în care a urcat șeful PSD, încercând să scape de jurnaliști, relatează Ioana Ciurlea, reporter Digi24.

Aceștia nu sunt agenți SPP, deoarece Liviu Dragnea nu are protecție de la acest serviciu.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio