VIDEO Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD?

VIDEO Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD?

Infractorul și-a făcut SPP paralel? Cine sunt frezații în costume negre care-i asigură spatele șefului PSD? Dragnea a fost protejat marți seară de niște tineri voinici, cu priviri fixe, tunși scurt, îmbrăcați în negru și foarte tăcuți. Au fost și ei protejați de jandarmi, relatează  Digi24 .

În toată învălmăşeala creată la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aceştia pot fi observaţi în spatele cordonului format de jandarmi - semn că au un statut special faţă de susţinători şi contestatari - dar şi în apropierea maşinii care l-a adus pe Liviu Dragnea la DNA.

După ce președintele PSD a fost informat de procurorii că i-a fost pusă toată averea sub sechestru, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea a părăsit sediul direcției anticorupție. A fost înâmpinat la ieșire de multe aplauze, pe de o parte, și huiduieli, pe de altă parte. Bărbații în negru păreau să apere mașina în care a urcat șeful PSD, încercând să scape de jurnaliști, relatează Ioana Ciurlea, reporter Digi24.

Aceștia nu sunt agenți SPP, deoarece Liviu Dragnea nu are protecție de la acest serviciu.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…