VIDEO Înregistrări care vor arunca PSD în aer! Țuțuianu spune adevărul despre Dragnea și PSD!

VIDEO Înregistrări care vor arunca PSD în aer! Țuțuianu spune adevărul despre Dragnea și PSD!

Înregistrări care vor arunca PSD în aer! Țuțuianu spune adevărul despre Dragnea și PSD! Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu: „Partid de maimuțe. Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură. PSD s-a prăbușit de la 47% la 30%. Disidenţii din PSD nu renunţă la războiul cu Liviu Dragnea. Robert Negoiţă şi Gabriela Firea l-au ironizat pe liderul PSD după rezultatele de la referendum, iar Adrian Ţuţuianu prezintă din nou un sondaj care îl descalifică pe liderul social-democraţilor, conform unei înregistrări prezentate de Victor Ciutacu la România TV.


Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, unul dintre puciștii din partid, a declarat, marți seara, într-o intervenție telefonică la România TV, că a prezentat atât în ședința CEX cât și într-o ședință cu organizația de partid rezultatele unui sondaj de opinie care arată că Gabriela Firea și Liviu Dragnea pierd în fața lui Klaus Iohannis în turul doi la prezidențiale. Țuțuianu a mai spus că PSD a scăzut de la 47%, cât avea în 2016, la ”spre 30%”, declarând că acestă cădere îl îngrijorează.

Victor Ciutacu a prezentat, marți seara, câteva înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD! Acesta spune că PSD e un ”partid de maimuțe” pentru că social-democrații au acceptat să aibă încredere în Liviu Dragnea la prima nominalizare de premier după alegerile parlamentare, când a fost propusă Sevil Shaideh. În plus, Țuțuianu spune, conform înregistrărilor, că PSD nu va avea nicio șansă la prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

"Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună - 7%, Liviu Dragnea - 4%. - 0.22 - Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură", spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

Adrian Țuțuianu a intervenit telefonic după ce România TV a prezentat fragmente de înregistrare de la o ședință a organizației Dâmbovița din data de 26 septembrie, în care liderul PSD critica în termeni foarte dur partidul pe care l-a numit la un moment dat ”partid de maimuțe” și ca calificat calitatea guvernului drept ”o tragedie”.

”Se pare că acum vreo două săptămâni spuneau că mă ocup de înregistrări, se pare că se ocupă alții de mine. Sunt înregistrări din ședințe pe care le-am avut cu primari. Au fost livrate prelucrate, anumite pasaje scoase din context, dar sunt lucruri pe care le-am discutat și cu colegii mei”, a spus Țuțuianu, care confirmat autenticitatea declarațiilor.

Fragmente din înregistrările prezentate marți seara la România TV de Victor Ciutacu:

"Legea cu offshore-ul a stat prin sertare şi dup-aia spuneau pe la televizor unii că vinde Firea cu socialul Stănescu bogățiile țării, că-l dă la o parte pe Dragnea. Uite că a schimbat-o Dragnea și așa că nu o mai putem nici trece la Camera Deputaților. De-aia nu s-a pus problema. Ea nu mai poate trece astăzi că s-a rupt majoritatea care susţinea legea asta", mai spune Ţuţuianu în înregistrare.

"Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, mai spune liderul de la Dâmboviţa.

"Acest ministru este atât de prost...A avut şi el o vulcanizare"

"De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” -Și i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Dâmbovița sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 Foarte interesante amănunte...