VIDEO „Intelectuala” lui Reghe în imagini de prin „bibliotecile” din Emirate...

VIDEO „Intelectuala” lui Reghe în imagini de prin „bibliotecile” din Emirate...

Click a intrat în posesia unor poze cu amanta Corina Caciuc din tinerețe, când tânăra, acum în vârstă de 29 de ani, nu beneficiase de măiestria medicilor esteticieni. Corina este, practic, de nerecunoscut! Avea părul blond platinat pe atunci și câteva kilograme bune în plus. În fotografiile ajunse printr-un e-mail pe adresa redacției Click!, amanta lui Reghe apare în compania a diverși bărbați, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi cunoscut, se pare, chiar în Dubai. Click a intrat și în posesia unui filmuleț incendiar în care tânăra execută niște mișcări de dans, la o petrecere cu mai mulți admiratori.

    • Corina era sufletul petrecerilor
    • În tinerețe, Corina era blondă și avea ceva kilograme în plus
    • Corina, pe vremea când frecventa asiduu cluburile de noapte
    • Corina, în brațele unui prieten din Emirate
      Despre Corina Caciuc, iubita actuală a antrenorului Universității Craiova, se știe că este născută în Deva, într-o familie cu venituri modeste, provenită dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită în Hunedoara cu mulți ani în urmă, potrivit Wowbiz.ro . În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-ar fi certat cu niște rude de la Botoșani pentru o moștenire, o căsuță modestă la țară, iar disputa s-ar fi sfârșit cu intrevenția Poliției, ajungându-se ulterior și la tribunal.
Corina, pe vremea când frecventa asiduu cluburile de noapte

Corina a locuit o perioadă destul de lungă în Dubai, acolo unde l-a și întâlnit, de altfel, pe Reghe. Surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit pentru Click.ro că amanta antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi prins momentul prielnic pentru a-l prinde în mreje pe acesta, profitând din plin de momentele în care Anamaria Prodan a plecat de la Dubai pentru a avea grijă de mama sa, Ionela Prodan, aflată la acel moment pe patul de moarte.

Laurentiu reghecampf si corina caciuc
Corina îl face tată pentru a treia oară pe Laurențiu Reghecampf
Foto: arhivă personală

“L-a urmărit pe acesta șase luni în Dubai, știind programul acestuia pe dinafară. Anamaria Prodan era plecată atunci să-și salveze mama, pe celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, în Cuba. A acționat prompt!“, susțin surse din apropierea cuplului, pentru Click.ro.Tânăra s-ar fi învârtit într-un anturaj de fete descurcărețe venite din Europa tocmai la Dubai, pentru a petrece și care frecventau localurile de lux, ca hostesse, anunță și Romaniatv.net . De altfel, tânăra și-ar fi câștigat notorietatea chiar într-un concurs de hostesse.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro