VIDEO INTERVIU Ministrul Economiei: Preţurile nu sunt o barieră pe litoral, atâta timp cât cererea e mai mare decât oferta

VIDEO INTERVIU Ministrul Economiei: Preţurile nu sunt o barieră pe litoral, atâta timp cât cererea e mai mare decât oferta

Este evident că litoralul românesc nu este cel mai ieftin, însă, atâta timp cât există cerere şi preţurile vor fi pe măsură, a declarat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, într-un interviu acordat AGERPRES.

El consideră că, în această perioadă, turismul românesc va avea un avânt, pentru că nu mai este aşa de uşor să te duci în concediu într-o altă ţară. Totuşi, Popescu spune că putem găsi şi locuri cu preţuri accesibile pe malul autohton al Mării Negre.

Ministrul a arătat că Guvernul şi companiile din sectorul HoReCa sunt pregătite să deschidă restaurantele din 15 iulie, însă acest lucru ar putea fi amânat din cauza cifrelor foarte mari din ultima săptămână privind noile cazuri de îmbolnăviri. Pe de altă parte, ministrul a precizat că nu s-a discutat până acum la nivel guvernamental de reintroducerea unor restricţii.

Referitor la protestele de duminică din Piaţa Victoriei, ministrul spune că nu le-ar numi "proteste", ci "mişcări coordonate ale unor forţe care probabil urmăresc o răspândire a cazurilor, dorind să arate că România nu este capabilă să gestionează pandemia".


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

3 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Da, e Simion încolțit de ghinion...