VIDEO INTERVIU/Andrew Noble: Sistemul de imigraţie pe bază de puncte nu îi afectează pe românii înregistraţi pentru statut special

VIDEO INTERVIU/Andrew Noble: Sistemul de imigraţie pe bază de puncte nu îi afectează pe românii înregistraţi pentru statut special

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte ce va fi aplicat în Marea Britanie nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble.

"Marea majoritate a lucrătorilor cu calificare nu vor avea nicio dificultate privind acest sistem. Este mai împovărător decât libera circulaţie, dar Guvernul este clar în acest sens: libera circulaţie trebuie să se încheie. Aceasta este maniera prin care vor fi umplute goluri din economia noastră dar şi nevoile românilor care vor să trăiască şi să lucreze în Marea Britanie vor fi satisfăcute", a afirmat diplomatul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”