VIDEO Iohannis: Când va fi o nouă majoritate în jurul PNL, mă voi implica pentru reformarea sistemului sanitar

VIDEO Iohannis: Când va fi o nouă majoritate în jurul PNL, mă voi implica pentru reformarea sistemului sanitar

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că atunci când va exista o nouă majoritate în jurul PNL va avea un guvern cu care va putea "lucra foarte bine" şi se va implica personal pentru reformarea sistemului sanitar.
 

"Atunci când vom avea o nouă majoritate care se va forma după alegeri în jurul Partidului Naţional Liberal, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi implica personal pentru reformarea, pentru modernizarea sistemului de sănătate. Acest lucru pot să îl promit românilor de pe acum. (...) Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie majoritară care controlează Parlamentul, care în loc să ajute Guvernul în combaterea pandemiei a tras permanent frâna de mână, a boicotat Guvernul, a schimbat ordonanţele de urgenţă când au ajuns în Parlament, această majoritate PSD-istă, care şi-a schimbat haina, dar năravul nu", a spus şeful statului într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Afirmaţiile preşedintelui Iohannis au fost făcute întrebat fiind care este diferenţa dintre PNL şi PSD în privinţa numirii managerilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...