VIDEO Iohannis: Sper să fie suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă moţiunea de cenzură

VIDEO Iohannis: Sper să fie suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă moţiunea de cenzură

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa, miercuri, "să fie suficientă înţelepciune în Parlament" pentru ca moţiunea de cenzură depusă de PSD să nu treacă, deoarece acest demers este "total neavenit".

"Sper să fie suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune de cenzură, este una total neavenită, izvorâtă din cinismul pesedist şi cred că românii îşi dau seama că aici avem de-a face cu o moţiune populist-electoralistă total neavenită şi pusă într-un moment în care aveam nevoie de orice numai de instabilitatea politică nu", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni, într-o conferinţă de presă.



El a menţionat că această moţiune de cenzură este prima de la Revoluţie care se depune într-o sesiune extraordinară, "cam în bătaie de joc din partea PSD-ului".

"Da, este foarte adevărat că eu nu îmi doresc să treacă această moţiune. Cred că toată lumea îşi dă seama de ce nu trebuie să treacă această moţiune. Suntem în epidemie, în pandemie, suntem în criză economică şi oricum avem alegeri peste câteva săptămâni, probabil la începutul lui decembrie", a punctat preşedintele.

"Nu cred, chiar nu cred că PSD îşi imaginează sau îşi doreşte să preia guvernarea. Eu cred că PSD-ul doreşte pur şi simplu să arunce ţara în aer şi ăsta mi se pare un lucru grav", a susţinut Iohannis.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că moţiunea de cenzură depusă de social-democraţi va fi supusă votului pe 31 august. AGERPRES

Sursa foto:  presidency.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante