VIDEO Iohannis: Sunt convins că Guvernul şi premierul Cîţu fac lucrurile exact aşa cum e legal şi corect

VIDEO Iohannis: Sunt convins că Guvernul şi premierul Cîţu fac lucrurile exact aşa cum e legal şi corect

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat convins, joi, că Executivul şi premierul Florin Cîţu fac lucrurile exact aşa cum este legal şi corect, referindu-se în context la acuzaţiile referitoare la faptul că prim-ministrul ar fi alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă către primarii PNL, UMDR şi PSD.

"Eu sunt convins că Guvernul şi premierul Cîţu fac lucrurile exact aşa cum este legal şi corect, nu am niciun fel de emoţii. Este clar că anumite autorităţi au nevoie de sprijinul Guvernului. Că unii şi alţii nu sunt mulţumiţi probabil este expresia unei frustrări, pentru că nu ei sunt acolo la cheia banilor", a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat joi Centrala Nuclearoelectrică de la Cernavodă, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la punerea în funcţiune a Unităţii 1. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…