VIDEO ireal! Priviți, Proasta a avut la Bacău foaia de pe care a citit răspunsurile la întrebările despre sesizarea penală!

VIDEO ireal! Priviți, Proasta a avut la Bacău foaia de pe care a citit răspunsurile la întrebările despre sesizarea penală!

Ireal! Priviți, Proasta a avut la Bacău foaia de pe care a citit răspunsurile la întrebările despre sesizarea penală! Cum și-a luat ochii de pe foaie a comis-o iar! Întrebată cum suportă să fie ”ciuca bătăilor în țară”, a răspuns ”Nu este ușor. Faceți un exercițiu de imagine”, expresia corectă fiind ”exercițiu de imaginație”.

”Cum suport acest lucru? Nu este ușor! Faceți un exercițiu de imagine și vă puneți puțin în locul meu, să vezi atâtea jigniri, atâtea lucruri urâte. Dar ce sa fac, sa fac un pas înapoi? Am o responsabilitate față de România și de români".

 De la minutul 10.00:

”Consider că este un act deplasat să faci plângere penală pentru înaltă trădare premierului României. Sunt convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere, care este complet ruptă de realitate. Sunt, însă, îngrijorată că un politician român, liderul celui mai important partid de opoziţie din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează. Legat de demisie, exclus.

 Sunt susţinută de coaliţia majoritară, este exclus ca să îmi dau demisia. Dimpotrivă, ştiţi cum se spune în România, ceea ce nu te ucide, te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în 2020. Legat de aceste plângeri penale, am văzut că şi astăzi au apărut în presă alte plângeri, văd că s-a instituit instituţia denunţătorilor, văd că este bătaie pentru a se înscrie în această instituţie. Eu cred că deja la un moment dat acest lucru nu ne face cinste şi nu le face cinste celor care au un astfel de comortament. Pe mine nu mă interesează acest lucru, mă interesează să vin şi să pun în aplicare acest program de guvernare şi îl voi îndeplini până la capăt. Asta aşteaptă românii de la noi. Nu ceartă, nu scandal, nu denigrare, nu cuvinte urâte. Cum suport să fiu ciuca bătăilor? Nu este ușor! Faceți un exercițiu de imagine(sic!). Puneți-vă în locul meu, să vezi atâtea jigniri, atâta ură, atâta lucruri urâte. Ce să fac, să fac un pas în spate? Am responsabilitate față de români. Ce sâmbure de adevăr să fie într-o plângere în care premierul României să fie acuzat de înaltă trădare.”, a citit Proasta României de pe foaie.

Întrebată dacă există presiuni asupra sa pentru a rămâne în funcţie, în pofida faptului că nu ar dori acest lucru, Proasta României a negat: "Categoric nu. Văd că zvonistica funcționează. Dacă aş fi vrut asta, aş fi cerut acest lucru. Dar am reiterat că sunt un om puternic şi îmi voi duce la capăt mandatul până în 2020.

Sunt multe lucruri care merg în acelaşi sens. Preşedintele îmi cere demisia de patru ori, apoi apare o plângere pentru înaltă trădare, lucrurile se leagă Eu nu vreau să fac acuzații, doar spun ceea ce este evident.”, a mai citit de pe foaie, la Bacău, Proasta României.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda