VIDEO Jandarmerița de la Cluj, „vedetă” pe site-uri pentru adulți

VIDEO Jandarmerița de la Cluj, „vedetă” pe site-uri pentru adulți

Imaginile deocheate cu Ramona Pop au fost publicate pe două site-uri cu caracter pentru adulţi, iar acestea pot fi cumpărate la 6 dolari bucata.

Cazul a fost semnalat pe linie internă, în Jandarmerie și MAI, fiind declanșată o anchetă, dar între timp imaginile s-au ”scurs” în presă, fiind postate de site -ul strictsecret.ro.

Din documentarea făcută, imaginile apar pe două site-uri, iar fotografiile cu persoana din imagini pot fi cumpărate chiar și acum. Ancheta va stabili, cel mai probabil, cine încasează acești bani. Wamflix.com este un site unde se postează filme cu diverse fetișuri.

Fotografiile se vând cu 6 dolari bucata, fiind postate acum 15 ani. Nu se știe cine încasa banii, dar este cert că unele persoane profitau de aceste imagini, acesta fiind și motivul pentru care nu au fost șterse, scrie stiridecluj.ro.

WhatsApp Image 2021-12-18 at 17.52.51.jpegWhatsApp Image 2021-12-18 at 17.53.30.jpegWhatsApp Image 2021-12-18 at 17.53.58.jpeg

“Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat Gruparea Mobilă.

Sursa citată menţionează că femeia respectivă nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odihnă.

“În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini.


Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

În mai multe clipuri publicate de presa locală se observă cum o tânără face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte pe haine, în timp ce se află în cadă.

 

 

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62