VIDEO Jenante imagini!/Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

VIDEO Jenante imagini!/Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

Încă de când a câștigat X Factor, Nick Casiaro petrece mult timp în compania „antrenoarei” Loredana, cei doi părând că sunt de nedezlipit!, scrie Click.

Acesta a fost și motivul mai multor speculații potrivit cărora între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Acum, cei doi le-au oferit „gurilor rele” motive să creadă și mai mult acest lucru, după ce au petrecut împreună la un restaurant din Capitală.

Nick Casciaro a fost invitat să întrețină atmosfera unui local cunoscut din București, iar Lori a fost nelipsită, fâcându-i galerie din public. Cântăreața a fost însoțită și de prietena ei, Ema Uta, make-up artistul vedetelor, iar cele două au „încins” ulterior atmosfera în restaurant.

Seara a început inițial în note serioase, Loredana luând masa, pozând un sushi delicios. La scurt timp însă, după ce Nick Casciaro și-a terminat numărul, au început să răsune și ritmuri de manele, iar invitaților până aici le-a fost!

Tonul l-au dat, bineînțeles, Loredana și Ema Uta, care au dansat provocator împreună. Mai mult decât atât, Loredana a plusat și a început să îi mângâie formele prietenei sale, ridicându-i și rochia la un moment dat, spre amuzamentul celor din jur, mai scrie Click.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...