VIDEO Jenante imagini!/Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

VIDEO Jenante imagini!/Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

Încă de când a câștigat X Factor, Nick Casiaro petrece mult timp în compania „antrenoarei” Loredana, cei doi părând că sunt de nedezlipit!, scrie Click.

Acesta a fost și motivul mai multor speculații potrivit cărora între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Acum, cei doi le-au oferit „gurilor rele” motive să creadă și mai mult acest lucru, după ce au petrecut împreună la un restaurant din Capitală.

Nick Casciaro a fost invitat să întrețină atmosfera unui local cunoscut din București, iar Lori a fost nelipsită, fâcându-i galerie din public. Cântăreața a fost însoțită și de prietena ei, Ema Uta, make-up artistul vedetelor, iar cele două au „încins” ulterior atmosfera în restaurant.

Seara a început inițial în note serioase, Loredana luând masa, pozând un sushi delicios. La scurt timp însă, după ce Nick Casciaro și-a terminat numărul, au început să răsune și ritmuri de manele, iar invitaților până aici le-a fost!

Tonul l-au dat, bineînțeles, Loredana și Ema Uta, care au dansat provocator împreună. Mai mult decât atât, Loredana a plusat și a început să îi mângâie formele prietenei sale, ridicându-i și rochia la un moment dat, spre amuzamentul celor din jur, mai scrie Click.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară