VIDEO Jurnalist lovit şi agresat de oameni din cohorta lui Dragnea!

VIDEO Jurnalist lovit şi agresat de oameni din cohorta lui Dragnea!

Jurnalist lovit şi agresat de oameni din cohorta lui Dragnea! Jurnalistul Gazetei de Sud Bogdan Groşereanu a fost agresat fizic şi verbal de două personaje care îl aşteptau pe liderul PSD, Liviu Dragnea, să participe la aşa-zisa inaugurare a drumului expres Craiova – Piteşti, relatează gds.ro.

"Aşa cum se întâmplă în mai toate locurile pe unde se plimbă prin ţară, Dragnea a fost huiduit de un grup de câteva persoane, iar jurnaliştii prezenţi la faţa locului, printre care şi Bogdan Groşereanu, au filmat ceea ce se întâmpla. Nemulţumiţi şi înfierbântaţi doi indivizi din cohorta lui Dragnea l-au bruscat pe jurnalistul GdS în timp ce-şi făcea meseria, iar unul dintre ei l-a lovit cu cotul în stomac şi i-a spus mârlăneşte 'Marş de aici!'. Pe unul dintre cei doi l-am recunoscut. Este vorba despre şeful secţiei de drumuri judeţene din Gorj, Ion Tudor. Pe celălalt, cel care a lovit cu cotul, îmbrăcat în cămaşă roşie cu carouri, poate îl recunoaşteţi dumneavoastră. Seamănă cu primarul unei comune din Dolj, dar, pentru că ne place să fim exacţi, nu ne pronunţăm încă", scrie publicaţia citată.

"I-am spus că sunt jurnalist şi că îmi fac meseria. Mi-a băgat cotul în stomac şi mi-a spus să plec acasă", a explicat Bogdan Groşereanu incidentul cu individul îmbrăcat în cămaşă.

Şeful secţiei de drumuri din Gorj, Ion Tudor, a recunoscut că a existat un incident, dar susţine că totul a fost civilizat: "A fost o manifestare în cadrul unui şantier. Cinci persoane au scandat. Eu am intervenit civilizat. Cei cinci se manifestau vulgar în incinta unui şantier. Când am pus mâna pe jurnalistul de la Gazeta de Sud a fost pentru că au existat câteva replici neprincipiale. Am intervenit în mod civilizat".


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....