VIDEO Kovesi e relaxată: Avem 160 de procurori, am cerut revocarea a doi procurori

VIDEO Kovesi e relaxată: Avem 160 de procurori, am cerut revocarea a doi procurori

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut, marti, prima iesire publica dupa ce televiziunile de stiri controlate de penali au declansat un scandal urias privind presupuse „tensiuni” in DNA.

„Nu exista nicio tensiune. Avem 160 de procurori, am cerut revocarea a doi procurori”, a declarat Kovesi, inainte de merge la sedinta CSM.

 
„Nu e vorba despre niciun conflict. Am cerut un aviz consultativ pentru revocarea a doi procurori care lucreaza in DNA. Nu pot sa explic acest lucru. Ce am de spus, voi spune in cadrul CSM. Nu e nicio tensiune, activitatea se desfasoara normal”, a adaugat Kovesi.

Ea a mentionat ca nu are motive sa demisioneze. „Nu imi dau nicio demisie, nu am motive”, a subliniat sefa DNA.

Procurorii DNA Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au afirmat marti, la sosirea la sediul CSM, ca nu cunosc motivele pentru care procurorul-sef al institutiei, Laura Codruta Kovesi, a cerut revocarea lor din functie.

Potrivit ordinii de zi a Sectiei pentru procurori, pe 4 iulie va fi luata in discutie Nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie de avizare a revocarii lui Doru Florin Tulus din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie si Nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea de avizare a revocarii din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie a Mihaielei Moraru Iorga.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?