VIDEO La Constanța s-a „defectat” generatorul când sloganul „Muie PSD” era scandat de zeci de mii de tineri!

VIDEO La Constanța s-a „defectat” generatorul când sloganul „Muie PSD” era scandat de zeci de mii de tineri!

La Constanța s-a „defectat” generatorul când sloganul Muie PSD era scandat de zeci de mii de tineri! Un incident a avut loc, duminica seara, la Festivalul Neversea, desfasurat pe o plaja din Constanta, cand, in timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul si luminile de pe scena s-au oprit la scurt timp dupa ce cantaretul a injurat Guvernul Romaniei, dupa care zecile de mii de spectatori au scandat, printre altele, „Muie PSD” și „PSD, ciuma roșie”. Organizatorii sustin ca pana de curent a fost determinata de un generator defect.

Cantaretul a proferat injurii, la un moment dat, in timpul unei piese, la adresa Guvernul Romaniei, iar dupa cateva minute scena a ramas fara curent si sunet, moment in care spectatorii au scandat „Muie PSD” și „PSD, ciuma roșie”. Apoi, cineva a urcat pe scena si le-a spus celor prezenti: "Sper sa fie o problema de jos si nu de sus".

A urmat o pauza de aproximativ 40 de minute, dupa care Grasu XXL si-a continuat showul.

La finalul recitalului, cantaretul le-a spus celor prezenti: "Ma uit asa la voi si eu vad speranta. Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta. (...) Nu ma intereseaza politica, nu m-a interesat niciodata, dar ce stiu este ca energia asta o sa salveze Romania. Trebuie sa stiti ca in lumea asta plina de ura, de igoranta, pana la urma, doar dragostea invinge", a spus Grasu XXL.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat ca a fost o problema legata de un generator care s-a defectat, organizatorii convenind cu artistul sa-l schimbe si ca acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat ca organizatorii festivalului Neversea nu fac politica.

Festivalul Neversea a avut loc intre 5 si 8 iulie pe plaja Modern din Constanta si se afla la a doua editie.

Nu este clar cati oameni se aflau in public, duminica seara, la Neversea, in timpul incidentului, insa in cea de-a treia zi de festival, sambata, au fost prezenti peste 58.000 de oameni.

”După ce a trântit înjurătura, lui Grasu XXL i-a picat scena (lumini, sonorizare etc). A aprins lanterna telefonului și a încercat să cânte “la rece”, iar publicul, aprinzând lanternele, a izbucnit: “PSD, ciuma roșie!”. La un moment s-a oprit tot. Acum e doar beznă, nimeni nu știe ce urmează”, a scris jurnalista Andreea Pavel pe Facebook chiar în timpul concertului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 Așa o fi?